Bilder




1. Lilla jag
2. Frida och natta på royal
3. Jag och karla på royal
4. Jag i västra skogen
5. Amanda och frida påväg till huvudstagatans pizza..
6. Slussen
7. Alisia i gungorna (?) på grönan
8. Jag efter en skön däckning

Come into the night

 
I don't wanna know
what you've been into lately
I am not gonna show
I don't care if you will hate me
can go on like you used to do
cuz everything's coming back to you
I'll be strong
I'll be strooooong

Come into the night with me
wherever I'll go you will follow
take a step and fight for me
wherever I'll go
I can make it alone
no I ain't coming home
I'll be a guarding star
that always shines for you

Got to show them all
I am telling everybody
I will break that wall
you just never really got me
I get by, I will survive

emotions like this, yeah I feel alive
moving ooon
moving oooon

Come into the night with me
wherever I'll go you will follow
take a step and fight for me
wherever I'll go
I can make it alone
no I ain't coming home
I'll be a guarding star
that always shines for you

Wherever I go
you will follow
cuz you never really got me
wherever I go
I stay aaaalive
you go on like you used to do
cuz everything's coming back to you
I'll be strong
I'll be strooooong

Come into the night with me
wherever I'll go you will follow
(you will follooow)
take a step and fight for me
wherever I'll go

Come into the night with me
wherever I'll go you will follow
take a step and fight for me
wherever I'll go
I can make it alone
No I ain't coming home
I'll be a guarding star
that always shines for you
(no I ain't coming home)
I'll be a guarding star
that always shines for you

You know it will always be me

Hallåå! Har vart super upptagen så har inte hunnit skriva nåpgot, inte ens suttit vid datorn på 2 dagar så himla skönt!
I lördags var vi ute, blev en liten krogrunda och vi hade kul haha! Hur som, kvällen  var jätte trevlig tills slutet men det ska man inte prata om. Kom hem till jesper sen och däckade i soffan med skorna och allt på haha ångest men fan vad skönt.
Sen på söndagen skyndade jag mig upp och solade och var allmänt pigg :) Träffade karla nere vid pampas vid 11 och vi låg där hela dagen, amanda e kom också förbi :) sen käkade vi på marinan innan jag var tvungen att dra hem och fixa mig för jag skulle på bio med alisia :) vi såg drag me to hell och vi höll på att dö haha var riktigt läskig, så satt det två killar brevid oss och dom satt och skrattade åt oss hela tiden för att vi blev så rädda :(
Innan bion fikade vi lite och skvallrade massa;) haha vad mysigt :)
Sen åkte jag hem men träffade frida och amanda en snabbis som var med danne, kim och flera.. så jag fick sovsällskap av mina bebisar:) hade nog INTE vågat sova själv haha.
Vaknade 8 och amanda och frida vägrade vakna, fick panik för jag fick verkligen inte upp dom haha så vid 10 gick dom upp... Då gick vi till huvudstagatans pizza och så åt dom, sen åkte jag till karla och åt lite där och pratade :) skulle egentligen tillbaka till pampas sen men blev så sent så jag drog direkt till grönan med alisia :)
var skitkul! men har troligen en whiplash skada i nacken nu för jag kan inte riktigt röra den utan att det hugger. Vi åkte allt flera gånger och hann bli kompis med en kille som jobbade där haha as rolig var han ;)
Kom hem och bara la mig i sängen vid 9 och däckade igen, vet inte vad det är med mig. Men sov hemma idag för en gångs skull:)

Idag vet jag inte vad jag ska göra på dagen, ska troligen hem till jesper och fixa lite eftersom han kommer hem på torsdag. Sen ska jag iväg och träffa Christian :):):) sen ikväll kanske jag ska ut till knast men får se om jag orkar...
För imorgon ska vi ut till skärgården :) blir ett stort gäng som ska bada grilla och ha trevligt :) kommer antagligen hem sen på kvällen, antingen med sista båten eller så åker vi tidigare för att kunna dra ut sen på kvällen :) finns även ett alternativ att vi ska sova kvar där i sovsäckar... haha men vi får se hur det blir, jesper kommer ju hem på torsdagen så isåfall skulle jag missa honom..


Adiam dymott

Tjuu, 30 grader och inte ett enda moln på himlen!!! Kan inte bli bättre fan!
Ska alldeles strax duscha, sen måste jag hem och hämta mitt vin och sen ska jag iväg till ekerö :)
Troligtvis ska frida och karla med men frida sover så jävla länge!!! Så 10 ringer jag och väcker henne haha.
Hur som helst, kommer bli jättre trevligt, bada dricka lite och sola :) får se hur länge vi är där! Ikväll blir det nog utgång.


Bra låt med Adiam dymott! Snygg är hon också

Heart throb

Tillägg: Saknar jesper. Massor. Älskar dig av hela mitt hjärta


Tattoo

Hittade en bild på snyggingen tom brady, med tatuering. Men hittade sedan fler bilder där jag såg att tatueringen inte var äkta. Tråkigt, utan tatueringen var han inte lika hot! Eller? (tatueringen var inte speciellt snygg, är men själva grejen...)

Med tatuering:


Utan:


mcfly


Åh finns inget bättre än musiker haha, lyssna bara på toms röst (den blonde), helt otroligt så fort han börjar får jag gåshud.. Dannys (brunetten) är inte dålig för den delen heller ;) haha. Konstigt att dom inte blivit riktigt kända här i sverige än, kommer ihåg när jag och julia började lyssna på dom i wisénska, efter att busted hade skickat ut ett mail och tipsade om deras kompisar... haha vi var helt sålda! Kan inte förstå hur mycket pengar vi la ut varje vecka på tidningar och skivor! Och alla mcfly träffar haha.. gosh;) saknar den tiden när det enda problemen man hade var att sitt favoritband splittrades, det fick världen att gå under helt. Kommer ihåg när busted splittrades och oscar sving gick runt och retade mig i skolan, tillslut började jag gråta och skällde ut honom innan jag och julia låste in oss på toan och bröt ihop hahaha! Och det var så mysigt att vart man än gick, så kunde man inte gå ut utan att ha deras musik på sig.. Det funkade inte, kommer ihåg när jag vägrade åka till landet för att vi inte hade batterier till min cdspelare... Haha pinsamt! Men jag tror det är viktigt att alla får gå igenom den där perioden av beundran. För hur stora problem jag än hade, vilket jag hade på den tiden, så kändes allt bra såfort jag lyssnade på deras musik. Jag la undan allt och det kan man behöva ibland :)

The monster mash is playing, you're moving to the beat

Haha panic. Och igen, lyssna på brendons röst (00:50) - fantastisk!

Hur som helst! Idag har jag legat ute i solen och tagit det lugnt, somnade inte förrän halv 5 i natt och gick upp vid 8 så är inte såå pigg... Och anledningen till att jag var uppe så länge var att jag läste klart hela twilightboken! haha ja den jag köpte i förrgår... Fan vad nördig man är;)
Idag blir det i alla fall en lugn kväll då jag har feber. Ska se någon mysig film och unna mig lite chaite..
Sen imorgon ska jag till blå lagunen där vi ska dricka, grilla och bada :) kommer bli kul,.

Men nu ska jag duscha, puss!

Throw up your arms in the sky

Lyssna: Green day - 21 guns

Onsdag

Hallååå, igår drog jag ut med alisia och sanna. Hade sjukt kul hahaha, vet inte ens vart jag ska börja. Kul hade vi i alla fall :) vaknade vid 8 as bakis haha men drog mig i kragen och drack lite te och sprang ut i solen, låg där i några timmar och terrade frida haha.. sen gick jag hem för min faster skulle komma över på fika med sin lilla bebis:) var jätte mysigt!
Sen åkte jag, mamma, pierre och moa till solna och handlade lite saker, bland annat den tredje twilight boken som jag ska ligga och läsa ikväll ;) geeeek man är haha... Hur som haver sen åt vi på max så nu har jag en fet ångest för jag har inte ätit så mycket på mer än en vecka haha senaste dagarna har vart så sjukt dåliga matvanor, börjar dagen med ett äpple och slutar med nudlar and thats it. Menmen så fick jag skjuts hem till jesper och nu sitter jag här :)
Ska vara lite folk hos frida ikväll, så får se om jag ångrar mig och drar dit, men lär nog bara ligga hemma och läsa och äta fruktsallad! Har feber och halsont så är väl lika bra det där...
Här är i alla fall lite bilder från igår! Puss

lilla jag:)

Alisia och sanna:)

Blev lite mycket för oss alla.... haha

Brendon Urie

Helt fantastisk röst. Älskar honom. Lyssna vid 3:40

I could never say goodbye..


Umbrella


Alice in wonderland

Htitade de här bilderna på Perez hiltons blogg nyss, från Tim burtons kommande version av Alice i underlandet. Ser fram emot filmen då jag tycker mycket om tim burton och anser att han är nog den bäste att göra denna film:) Dessutom är ju Johnny depp med också ;)


Confessions (ingen ide att läsa om man inte gillar twilight..)

Igår läste jag ut den andra twilight boken. Och genom hela boken hatade jag jakob för att han var med bella. För jag är en romeo och julia person - äkta kärlek är äkta och den kan klara sig genom allt och ingen kan komma emellan dom. Jag tror på riktigt kärlek och att alla här en själsfrände, oavsett när man hittar den i livet så kommer det att urskilja sig från alla andra kärlekar; att det endast finns en stor.
Och på något sätt så sätter stephenie meyer fingret på den sorts kärlek, hon lyckas förmedla alla känslor, bra som dåliga, mellan två personer. Hon lyckas fånga förtvivlan om hur svårt det kan vara. Visserligen försvårar ju det faktum att han är en vampyr, men bortsett från det, om man ser djupare, så ser man. Så fort han lämnar henne fångar hon skräcken av att aldrig få se honom igen, hon fångar smärtan av att vara utan honom, hålet i hjärtat och det livlösa spelet. Och hur hon lyckas fånga deras passion, hur hon lyckades få fram det så bra! Sättet edward rör bella, när han lutar huvudet mot hennes hår och pussar det, när han drar med sin tumme över hennes läpp och ser henne i ögonen. Det är så mycket kärlek att jag inte kan sluta läsa. Jag vill ha mer, jag vill höra mer fina ord.
För ska jag vara ärlig så är jag ju torsk på edward cullen. Han är ingen jag skulle falla för vanligtvis, tror jag, han är snygg men det är inte det som utmärker honom. Det sitter i hans ögon, i blicken. Sättet han talar på, hans plågade mimik, hur intellektuell han är, hans sätt att prata filosofi och främst av allt, hur trogen han är.
Vem vill inte ha en kille som ständigt säger fina saker, som ser sådär inbjudande ut. Som rör vid en på det där sättet som visar att man verkligen är någon, att man verkligen betyder. Det är så fint men även så overkligt. Han är den perfekta dröm killen!
 

Take another piece of my heart


Mental breakdown

Hej åhå! Idag har jag inte gjort mycket alls solat lite på balkongen bara... Gick sedan från hallonbergen till västra skogen och var helt död när jag kom hit så la mgi i soffan framför datorn - kanske inte riktigt som jag planerat, vad jag nu planerat. Men har ingen ork alls att gå ut eller träffa människor, senaste dagarna har tagit så hårt på mig och mitt psyke att jag bara vill låsa in mig. Det är ju vänner som alltid ska ställa upp, det är inte vänner som ska göra skadan..
Önskar jesper var här så jag fick känna mig lite trygg, så jag fick vara nära någon som jag var helt säker på inte skulle svika mig.. men men.
Ikväll kommer jag nog bara ligga hemma och se en film, lägga ansiktsmask och fixa naglarna. Imorgon ska jag ut, sen torsdag till söndag är jag nog hundvakt åt lilla molly ju.

Söt måns


Lite bilder


Träningen och sockerförbjudet börjar äntligen löna sig!!!

min nya bikini:)

Chris

Åh saknar min christian. Min favorit. Tror inte någon har ställt upp så mycket för mig som han har förutom jesper. Ändå ses vi inte ofta. Men med riktiga vänner behövs nog inte det, riktiga vänner kräver inte framförhållning på samma sätt som andra. För varje gång vi behöver varandra så finns vi där även om det gått flera månader.
Är så glad att jag har någon som förstår mig. Någon som är så snygg och glad hela tiden ;D haha min bebo!


Hur som haver. I förrgår(?) var jag på cattelin med frida, katrine och karla med flera. Var riktigt trevligt faktiskt, träffade massa personer som man inte träffat på ett tag.. Så vi var där några timmar tills någon valde att förstöra min kväll igen. Kul! Hämtade i alla fall min väska och drog på en gång då och utan för träffade jag en söt liten mickaela haha som jag träffat förut och hon var ganska full så vi spenderade resten av kvällen ihop och vi träffade även några fransmänn som vi ska festa med på onsdag.. haha
Jaja igår mådde jag inge bra och var bara hemma samma sak idag men farmor och anders kom förbi på middag i alla fall:) Imorgon får jag se hur jag mår men hoppas jag mår bra så jag kan soooola ska ju vara super fint väder hela veckan, får ta vara på det eftersom jag tävlar mot jesper i vem som blir brunast:)
Nu ska jag mata jespers orm, wish me luck... Saknar jesper. Blä

Nu ska jag iväg till dadda! puss


Skönt


Through the glass

Halllå! Igår blev oväntat, låg hemma hela dagen och var ganska deppig... På kvällen loggade jesper in så vi pratade:) vet inte om det var bra eller dåligt men det var värt det haha.
Sen tog jag en lång promenade från mig till jesper, alltså från hallonbergen till västra skogen. Ganska bra:)
Dock regnade det men det var ganska skönt endå. Sen la jag mig och såg på Bride wars som faktiskt var ganska bra! Sen fick jag hyperflipp och höll på att deppa ihop så drog iväg till sogni(själv) och var där i någon timme. Var skönt att dra själv faktiskt och inte tänka på någon annan än mig själv och bara vara precis som jag vill.

Idag vet jag itne vad jag ska göra, förhoppningsvis ska jag träffa amanda sen vill frida att jag ska med till Catelin ikväll men tror jag bangar det.. Har ingen lust sen i torsdags om man säger så.
Och jag hoppas solen kommer fram nu, är molningt när men känns som det kommer klarna upp och då ska jag ut och soooola :) tävlar ju med jesper haha och bör vinna det här året i alla fall, lite fuskigt att han är utomlands bara.. ;)
Men men, nu ska jag äta frukost och duscha, puss!

You can run over me with your 18 wheeler truck, but you cant keep me down

Hallåå! Blev inget med träningen igår haha, låg hemma med min hund och såg på tv och myste:)
Sen åkte jag till ica maxi med mamma och moa och handlade massa, sen kom pierre och hämtade oss och släppte av mig vid jesper:) skönt! Väl här färgade jag håret, la ansiktsmask, peelade benen och allt som kan tänkas! Sen ringde frida och undrade om jag ville komma över till henne och övervägde det en stund men valde sen att åka.
Kom dit och var där en stund, träffade söta elize igen! Har saknat henne, vi var ju med varandra varje dag förut.. :) så det var trevligt! Sen började en viss person dra upp saker som varken är sanna eller som han har rätt att tala om, så det slutade med att jag drog därifrån gråtandes. Är så trött på er och er jävla stil, är så trött på ert tuffa rykte, JAG har inte gjort något och jag skulle heller aldrig göra det. Har förlorat så många vänner tack vare er och har tagit så mycket skit för att ni tycker det är kul att sitta och hitta på saker, men what goes around comes around det är bara synd om er som är så destruktiva att ni göra sånna här saker. På vägen hem pratade jag med karla, tack för att du ställer upp gumman! Så hon lugnade ner mig lite i alla fall.. :)
Nu känner jag verkligen hur tomt det är utan jesper här. Hans ständiga prat om allt och inget och hans fina leende och hans mjuka händer. Är så tyst utan honom haha...

Jaja, midsommar idag. Känner inte för att fira det för 5öre. Ganska trött på er människor så jag får se vad som händer! Nu ska jag ut och jogga, puuss

Onsdag

Hallååå! :) igår blev det bio! Vi såg duplicity och den var ganska bra faktiskt :) Sen blev det lite shopping och fika.
Kom hem vid halv 9 och då var det bara att byta om och springa iväg, så jag mötte karla på nivå och så satt vi där ett tag, sen delade gruppen på sig så jag, karla, david, amanda, tobias och magnus och några tjejer och killar åkte till laroy där det var ganska dött men efter ett tag kom det massa folk så det var ju trevligt! Träffade även en tjej som gick i min gamla klass :)
Åkte i alla fall hem till jesper sen för att släcka till hans orm, hade planerat att sova hemma eftersom jag skulle upp tidigt men så blev det icke! Somnade i soffan hos jesper haha trött man kan vara.
Men det var en trevlig dag i alla fall.

Idag är det meningen att jag och frida ska träna men haha jag får se, för det första så måste jag vara hemma tills 2 med min älskade lilla hund, och sen har jag super ont i svanken. Så ska se om frida vill träna imorgon istället:) Sen ska jag också färga håret idag ;) yees! Mörkare som förut, för det var ju bara en toning så det åkte ur ganska snabbt och nu är jag ljushårig igen.. haha

Imorgon vet jag inte vad som händer, ska troligen vara med amanda och kanske karla :) Sen pratade frida om något så man får se! Annars skulle jag lätt kunna ligga och sen en film bara;) haha soffpotatis.
Jaja nu ska jag fixa robins bilder, hoppas ni läser hans blogg!!! (http://travellerguy.blogg.se)
Hans bilder ligger i alla fall på http://travellerguy.bilddagboken.se/

Och saknar min älskling lite! Puss

pluttis:)


Jesper

Hallåå där!
Har inte skrivit något på flera dagar då jag haft fullt upp med jesper. Vi har inte gjort mycket alls, sett på filmer, vart hos hans farfar och bara myst..
Han åkte ju till grekland för att öluffa idag, eller ja rättare sagt han är på arlanda nu och flyget går om en timme. Jobbigt att sakna han igen men han kommer ju hem sen i alla fall (om 2 veckor) lite orolig att killarna ska hamna i trubbel där nere bara.. haha men dom klarar sig nog;D
Ska fortfarande bo hos jesper dom här veckorna och vara ormvakt kanske man kan säga, sen ska jag nog vara hundvakt åt molly också när hans mamma, pappa och syster åker till kalix på bröllop :) så det blir mysigt!
Hur som helst sa hej då till honom för en timme sen och försökte somna om sen men det gick inge vidare precis. Så jag ska snart hem och sen ut och träna, sen blir det sola!!! Härliga sol! Sen får jag se hur dagen blir :)
Men nu ska jag röra på mig! Puss

Du får stå kvar för jag går nu

Hallåå! Igår blev det ingen utgång var så slut och skulle upp tidigt idag endå :)
Idag var jag och jesper iväg och masserades på axelssons! Var riktigt skönt även om det gjorde ont på min lilla problem rygg haha..
Sen åkte vi förbi house of pain och jesper ändrade sin tatuerings tid, sen drog vi til sumpan och åt på subways, mums:)! Sen gick vi förbi circle tattoo också men ingen lycka där inte.
Åkte sen och solade så nu är jag brun och fin, sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå på bio eller grilla... fast ingen verkar vara på så kanske drar till spånga med erik och dom :) men får se... men nu ska jag träna! Pus.




Otympligt

Tjalala, igår drog vi ut till royal garden där det var slutskiva, kul vart det! Sen sov jag hos jesper.
Ska snart hem och byta om och sen iväg till emmas och petters studentmottagningar, och sen ikväll ska jag till laroy med min bebis karla. Have a nice one

Eh eh

Hallåå vänner.
Igår kom frida hit ett tag och vi myste lite på balkongen innan hon var tvungen att springa iväg och jobba:) sen var jag och jesper och hans familj på frida angelis studentmottagning :) var trevligt! Camilla dök även upp :) så var folk jag kände i alla fall haha:)
Sen åkte vi hem och var ganska slut, höll på att somna i soffan haha men vi tog tag i saken och bestämmde oss för att se twilight med godis, chips och dipp + cola var riktigt mysigt faktiskt:) Sen somnade jesper i soffan direkt när filmen var slut sötis haha så jag fixade mig och sen kröp vi upp.
Imorse vaknade jag vid halv 9 och var beredd att åka hem och ta hunden men var inte tvungen att vara hemma förrän kvart över 11 så jag och jesper låg i sängen en timme och pratade massor :)
Idag har jag faktiskt tränat, halv 12 till halv 2 väldigt bra faktiskt ;D sen kom frida hit och nu sitter jag här. Kvällen ser ut att bli antingen på en slutskiva eller på knast i vasastan men man får se :) Ska i alla fall beställa hem ett par skor nu och sen duscha! Puss på er alla

Weekend

Heeey ya'll:) Har vart så upptagen och slut att jag inte orkat skriva!
Hur som helst så var i fredags SÅ HIMLA SJUKT TREVLIGT!!! Kan inte beskriva hur mysigt allt var! Började med att jag mötte petter och robin i västra skogen och åkte iväg mot jespers utspring där vi mötte hans föräldrar och biggan :) (hans mormor) sen kom åke också :) Vi stod där och väntade i regn och hagel och sen äntligen vid 12 kom han ut :D så stod vi och pratade lite och jesper gick iväg och pratade med alla andra som sprungit ut och bytte om, då pratade vi med jocke och blixten som också sprang ut samtidigt :)
Sen skulle jesper iväg på flaket så vi vinkade iväg honom, tyckte lite synd om honom som fick sånt dåligt väder :/ men kul verkade han ha i alla fall;) sen i alla fall så sa vi hejdå till alla och då sprang vi iväg till löfströms utspring som var klockan 1 haha och vi hann säga hej till jonas och knutte som sprang ut :) träffade massa som man kände där :) Fick även träffa jonas släkt, mys :D
Sen åkte jag, petter och robin till västra skogen igen och så åt petter en pizza och vi satt med och pratade massa, riktigt trevligt faktiskt. Sen gick jag upp till jesper och kollade lite på tv och vid halv 4-4 kom han hem och luktade kan jag ju säga ;) haha! Gullunge. Han duschade i alla fall en snabbis innan vi åkte till backstugan där alla redan var, och när vi kom dit fick vi champange och minglade runt. Älskar när alla är så glada och samlas, speciellt när det är trevligt folk!
Vi var där i alla fall till 1 så vi bangade utgång, och när vi kom hem somnade vi dirrr haha.

Lördagen så väcktes jag halv 9 (!!!!!) av jesper som var pigg och glad haha sjuk i huvudet, vanligt vis brukar väl studenter vara bakfulla dagen efter? Haha. Vi låg i alla fall kvar ett tag och gosade lite och sen gick vi upp och såg på tv och åt frukost :) Planerade att åka in till stan men vi fastade framför oliver twist osm gick på 4an och då var det kört haha... Det enda vi gick ut den dagen var när vi gick ut med molly på en lång promenad, slackers ;D Men var mysigt :) Sen på kvällen kom petter hit och så såg vi på terminator 2, för jag hade inte sett någon av dem.. och sen kom robin förbi :) Så satt vi här och pratade massor!

Idag vaknade vi relativt sent, halv 11, och ryckte upp oss och åt frukost på balkongen :) Sen fickade vi oss lite och mötte grabbarna i västra skogen för vi skulle in till stan och äta med robin, som vissa kanske vet så åkte han iväg till östeuropa idag helt ensam.. sjukt vilken stark kille! Så vi satt i alla fall och åt en "sista måltid" med honom och vinkade avhonom på perrongen, vart lite tårar i ögonen ibland för man blir lite mammig när någon man bryr sig om ska åka iväg 5 veckor till fattiga länder helt ensam... interssat att se hur han haft det sen när han kommer hem i alla fall :) så som han planerat ska han sova utomhus vissa nätter och är så nervös över att något ska hända haha!! Fast han är stark och han är den jag känner som är mest självständig och skulle klara sig bäst så kommer nog gå bra :) hur som helst sen åkte jag hem och gick ut med hunden, sen åt jag lite och åkte iväg för att rösta (piratpartiet) och sen åkte jag till jesper :) nu sitter jag här, skulle egentligen med på bio men blev inte så, så nu ser jag filmen på 3an och när jesper kommer hem ska vi se twilight!!!! :D äntligen ser han den haha ;) Puss!


Wash my world!!


Jesper

Har nyss kommit hem ifrån kista, spöregnar verkligen!!! Jätte mysigt ska nog se en film sen och ligga och lyssna på regnet :) men först ska jag slå in jespers student present och fixa mina naglar och sånt!
Måste också säga att min kära jesper fick ett stipendium idag. SÅ JÄVLA DUKTIG ÄR HAN!!! Blir så stolt :) om någon skulle göra om min lägenhet så skulle det vara jesper, utan tveckan. Han måste nog vara bäst i världen på snickeri :$

Fin han är :) <3

Röda läppar

Jag hatar sättet du smuttsade ner honom på. Sättet du ändrade den bilden jag hade av honom. Hatar hur du visar att han är din ägodel över mig, hatar hur du visar din kropp, påminner han hur du smakade. Hatar att jag inte kan röra mig på samma sätt som jag ser framför mig hur du kan, jag hatar att jag inte har lika fina ögon. Att jag inte utstrålat samma sexualitet som du gör. Jag är en tulipan brevid en ros jämtemot dig, en blomma som försöker vara lika fin som en annan blomma, fastän alla vet att rosen är den finaste av alla blommor. Och jag hatar hur han älskar alla rosor i världen.Jag hatar hur jag står i mitt rum och försöker bli lika bra på dans och sminka fram lika fina ögon. Försöker att alltid le sådär stort, försöker att vara lika flörtig. Fast det ser han ju inte, man tittar väl aldrig på vad man har, utan på vad man vill ha men inte kan få.
Hur ska jag kunna bli bättre mot någon utanför min liga.
Jag är körd


Do you want fame or love?

Hallåå :) igår åkte jag hem till jesper och slutade med att jag sov där! Fick åka hem tidigt imorse och tog ut min bebis på en morgon promenad i rusket. Kom in efter en och en halvtimme och så kröp vi ner till marley and me, riktigt sorglig film.. Fast jag är en cry baby så kanske ni inte tycker detsamma! Men det var en bra film :)
Idag har jag sökt lite jobb, får se hur det blir med det. Och snart ska jag iväg till kista med min lillasyster och handla lite, sen ska jag iväg och sola och sen träna!
Imorgon tar jesper studenten. Känns ganska overkligt. Har kännt honom i 3 år, så har inte upplevt hur han var när han var mindre men på något sätt känns det ändå som att han är för liten för att ta studenten. Studenten som är så stort.. (förlåt jesper, du ÄR stor - men du vet vad jag menar! du är ju min lilla älskling) Så imorgon ska jag stå vid st:martins när han springer ut :) sen ska jag kanske skynda mig iväg till liljeholmen och se när ivana springer ut (beroende på vädret) och sen tillbaka till solna där jesper har sin studentmottagning på backstugan :) kommer bli en jätte mysig dag oavsett vädret! Lite tråkigt att man inte får följa med på flaket bara för jag hade sett fram emot det... men men! Student presenterna är fixade, han kommer få två, varav en är en massage på axelssons den 11:e, den andra kan jag inte avslöja än då det ska vara en överraskning! Men glad kommer han bli :)
Sen får vi se hur kvällen blir, jag är sugen på att dra ut.. men får se hur jesper mår;) haha! Puss

0


Pretty wings

Tjoo! Har nyss lagat mat med min lillebror åt alla :) blev mumsigt! Idag städade jag lite hos jesper när jag hade tid över innan jag åkte till västermalmsgallerian och köpte kaffet! Efter det var jag lagom slut eftersom jag är sjuk, så skyndade mig hem och la mig ner i sängen, och som jag sa så skulle jag se twilight men icke! Hittar inte filmen någonstans, konstigt. Så blev partidebatten igen och lite lunch, sen gick jag ut på en lång promenad med frida och pratade massa :) sen skulle hon iväg och möta bea så jag fortsatte min promenad, blev 2 timmar skööönt! Hann ligga och sola lite när solen tittade fram också. Nu har jag i alla fall ätit och ska ta det lite lungt, kanske gå ut och leka med min kära hund :) Sen ska jag iväg till jesper och lämna hans byxor till honom som min mamma fixat, får se om jag sover där leler inte... annars lär jag åka hem och fortsätta min jakt på twilight! Jaja, bjuder på en bra låt! Puz

:)

Hallåå hallå :) Regnig dag MYS! Sitter hemma hos jesper och har nyss duschat, ser på partiledardebatten. Ska strax ner till granbacka och prata lite med lotta och sen ska jag till västermalmsgallerian och köpa kaffe haha. Sen ska jag heeeem vad skönt!
Är ganska sjuk, börjar bli bättre men är nog bra om jag sover hemma idag än hos jesper. Fast det blir ju aldrig så, haha;) Ska i alla fall hem och se twilight senare (A) förstår inte hur man kan fastna för en film så mycket.
Ikväll är det ju inte grey's som det brukar vara, tråkigt :(  Var inte heller the mentalist igår??? Någon förklaring på detta?


!!!!!!


Sun

B l o g g t o r k a någon?
Helgen var perfekt!! I fredags mådde jag inge vidare men tog några ipren och var redo för kvällen hos emma! Alla söta var hos henne och vi hade väldigt trevligt. Vaknade på lördagen och mådde sämre än tidigare, men vilade i någon timme tills släkt och vänner kom hit och så åt vi mysig middag med god efterrätt! Sen när alla gick så såg jag och jesper på robinson finalen (fel person vann men det behöver jag väl inte säga), och sedan åkte vi hem till honom och såg en jätte läskig film, The univited hette den :)
Sen grattade han mig efter 12 och sen somnade vi :)
På födelsedagen, söndagen, blev jag väckt med frukost på sängen och sång av jesper och hans familj :):) fick öppna presenter och så åt vi frukost på balkongen :D sen gick vi t ill guldporten och solade hela dagen innan vi åkte hem till mig och åt lite.
Åkte sedan till kista och köpte mat till jespers orm innan vi åkte tillbaka till honom och åt middag :)

Igår var jag och fixade ett nytt bankkort och handlade lite kläder, sen träffade jag frida och sen åkte jag till kista med jesper och hjälpte honom köpa skor till sin student.
Idag är jag ganska sjuk men ska snart iväg till solna och fixa lite och sen lämna en student present till min super upptagna pojkvän ha ha (ta åt dig)
Sedan ikväll blir det the mentalist!!! Äntligen :) Puss

RSS 2.0