you could have it all but how much do you want it?

booo saknar mig mobil och en egen dator och tv och bläää! idag är jag bitter ja.
träningsvärk så det sjunger om det.
har även vart på ikea idag :) wiii älskar ikea. sen träffade jag adam. ska snart sola och sen träna, imorgon ska jag shoppa med karla sen blir det en sväng förbi jobbet för att dricka öl med vår kock som ska sluta :( sen blir det fest med fridiiis!
är verkligen jätte dåligt på att uppdatera särskillt eftersom jag inte har något att göra det på/med, men hang in there!

8


FUCKING HELL

jahapp! igår vart både mobil och plånbok snodda.... så det går inte att nå mig. så jäääääääävla lack så har fått spärra allt hela jävla dagen... är ledig ikväll i alla fall så jag kan suga i mig min ångest lite mer till eurovision finalen.

i brist på annat


sometimes it lasts in love..

..but sometimes it hurts instead

promise this

okej okej okej... jag vet att jag är hemsk på att uppdatera!! men jag har ingen dator och det finns dessvärre ingen blogg.se app av nån anledning.
hur som helst, många hjul som rullar just nu. jobb hela helgen, chefen är borta så vi tjejer klarar oss själva hehe. premier league tar snart slut och jag ligger och gråter floder. (nästan sant)
snart fylelr jag 20. känner mig som en 14åring fångad i en 28årings kropp, sorgligt va? men i sommar blir det full fart, jobbar hela peace&love sen hem en vecka innan det är gooootland men mina tjejer :D åååå längtar så mycket!! så nu är det hårdträning och hårdbantning, suger riktigt hårt men det måste göras. har noll energi till något och tål nada alkohol men det är bara att bita ihop. fick universums snefylla på valborg så det var droppen!
jag är kär i adele. och brendon urie. fast det var ju ingen nyhet. nu ska jag sminka till mig innan jag rör mig mot jobbet, har 20kr jag ska klara mig på till den 25te hahaaaaaaaaaaaaaa fantastiskt!! tur att jag älskar nudlar.
ska även färga håret. så jävla fett!!

RSS 2.0