melt my heart to stone

vet inte vad jag ska ta mig till. i måndags gick min farbror bort. kan alla sluta dö. jag pallar inte. jag kan inte.
och jag har ingen att vända mig till. ingen jävel i världen.
igår var jag med denny och oxis efter jobbet. det var skönt att gå och prata. men jag kan inte ta upp telefonen och ringa och be om hjälp. jag kan inte. och dom jag kan ringa till är upptagna.
och mitt ansikte gör så ont av alla tårar. så sinnessjukt ont.


between these walls

i torsdags var vi på timmys och dennys studentmottagning, var jätte trevligt :) satt och snackade skit och lyssnade på musik, sen skulle dom dra till deras slutskiva men jag och frida satt kvar med finnen, acke, ekim och carl innan vi drog förbi max där sjuka saker hände hehe och sen hem till fridissss. i fredags var det bara att ta tag i dagen efter att vi vaknat, hem och handla inför lördagen sen iväg och jobba. var jätte lugnt så mimmi och karla behövde inte jobba och när dom gått kom det hur mycket folk som helst såklart haha men det gick helt ok. när jag slutade kom frida till odenplan så drog vi till gaudi och träffade emil och grabbarna, sen var det tänkt att vi skulle på efterfest men vi hamnade hemma hos mig istället. vaknade svinbakis i lördags men var bara att bita ihop :( åkte till rådhuset med emilija och frida för att hämta mitt legg men ickeeee för dom hade stängt!! dumma polisen det stod inte på deras jävla hemsida. ush. hur som helst, sen tillbaka hem och då hade massa gäster redan kommit :) resten av kvällen bestod av matkoma, solarium och dr who. kunde ju inte dra till solidaritet då jag inte hade något legg........... men men, var väl lika bra det för snart ska jag iväg till jobbet!

nyc


lyssnarå!

http://open.spotify.com/track/7JxL8CpkwdlO5sl1lsROpe


bränner kinden

rätt segt på den här fronten...
senaste veckorna har vart tunga. jag fick en överrasknings fest, minnesstund, födelsedag, jobb jobb jobb jobb.... missade summerburst och dans dakar. wu-tang också för den delen (dock skulle jag aldrig haft råd med wu-tang haha) men fick en rolig kväll med mimmi och navdar istället så de va det värt:) i söndags jobbade jag själv till 12, va heeeelt död så hade tur att denny hämtade mig :) i måndags fyllde frida år så vi satt hemma hos hennes föräldrar och lekte lekar och drack med salle, hq och tjejerna :) tisdags var det fotboll sen en taxi dirrr till jocke där oxis amanda frida och alla var och så slaggade vi kvar där sen, igår så tog lillebror studenten!!! :) wiii så vi var där i spöregnet och eftersom han inte ville åka flak så åkte vi till cafe solo med tetens familj och så käkade vi :) sen på kvällen kom världens bästa moster och åt middag med oss :) idag har jag vart ute på en långis i värmen, är helt slut men bara att ladda om för snart ska jag på picknick med karla, sen ska jag hämta mitt legg innan jag rör mig mot huvudstafätet där denny och timmy har fixat deras studentmottagning! sen ikväll är jag lite små taggad på att gå ut men tror jag ska hårdträna istället för imorgon spelar sebbe på soli så då ska vi ju ut :)!! och snaaaaaart är det peace and love!!! så jävla taggad, fick sanitetsvärd men vem fan bryr sig, kommer ha så extremt kul :D och två veckor efter det blir det gotland med mina favorit tjejer <3 här kommer lite bilder från senaste tiden..


RSS 2.0