Now you want somebody to cure the lonely nights

Hej bloggen idag var en mardrömm... Skulle egentligen träffa elize och erik under dagen men fick ändra om det...
Så träffade tobbe i solna och så gick vi runt och pratade massor. Sen åkte jag till karla och så fick jag klaga av mig där haha. Sen åkte vi och mötte sabina vid centralen och drog hem till rigard där sonny, kim och thim var.
Och nu är jag här och har bestämt mig för att avsluta detta. Både bloggen och allt annat.
Om det här var min bok och du var mitt avslut i boken så skulle jag skämmas för sälja den.
Du är en hemsk människa och önskar att jag aldrig lärt känna dig.
Endå tycker jag synd om dig för hon kommer att förstöra dig så mycket bara genom att få vara i din närvaro. Synd att låta sig själv sabbas men jag tänker inte hjälpa dig mer. Du är ensam och jag kommer aldrig finnas där igen. Det är över för din del.
Här har ni 2 låtar som beskriver mig bäst just nu. Hoppas ni andra mår bra
Tack för mig, hejdå. Puss


Nya bloggen är http://shesaystoherself.blogg.se/private
skriv för lösenordet.


!

YOU MAKE ME SICK ditt jävla as

I can't take it any longer

Igår var vi ute, blev ego.. Kvällen blev förstörd från första början så var otaggad men karla var också det som tur var haha. Drog hem rätt så tidigt, träffade karlsson i fridhemsplan och åkte vi mot solna.
Idag ska jag träffa erik, och sen ska jag träffa elize. Sen ska jag fixa min fot, kan typ inte gå..

Echo

Igår var trevligt, blev en liten runda.. Träffade petter, tobbe och jonas och dom :D:D:D saknat dom så mycket.
Dock fick jag en cigg i ögat, och så skar jag mig under foten, ajajaj.
Kom hem vid 4 och hör och häpna, jag sov till 12 idag!!!! Har inte sovit så länge på mer än ett år, helt otroligt! Känns dock som om jag inte sovit en blund. Men är bara bita ihop och köra idag igen. Är inte speciellt taggad eftersom att det är världens bästa mysväder, FAN vad skönt att man inte har pojkvän..
Här har ni en bra låt




All night long
I thought to myself
Why would i stay with you
Realized that you were the one who had issues
So why would i miss you?

No one to argue with
Cause i'm not home
Don't care who your with
Don't call my phone
Or did you forget
You know your wrong
I'm gone!
And your all alone

Fantastiskt

"Jag klagade på att du var för ordentlig. Att du ville för väl och att du var alldeles för förutseende. Jag gjorde slut på oss och träffade en annan. Ett yrväder. En psykisk sjuk person. Jag vurmade för hennes spontanitet och egocentriska färger i prologen. Efter sju veckors manodepressiv dramatik insåg jag vikten av att träffa en kvinna med ett intellekt, en ambition och gentilitet. Någon med ett djup istället för uppdiktat konstnärskap, skapat för att dölja sprickorna i fasaden. Jag gjorde slut med vederbörande och började arbeta för att locka tillbaka dig på ett framgångsrikt sätt.

Jag gav blod, svett och tårar. Jag gav mig själv. Du vägrade att lita på mig. Du ville inte gå på minorna som mina lögner lade för dig. Jag fick kyssa dina läppar men jag fick inte lägga fingrarna på ditt hjärtas stråkar igen. Gud vet att jag försökte ända från mina tår och upp genom mitt bröst och mitt cerebrum. Jag tappade både tro och hopp. Jag insåg mina brister, såg dina styrkor och föll ned i ett blodrött djup av min förälskelse i dig.

Idag sitter jag och tänker på hur mycket jag faktiskt älskar dig. Tidigare i vår relation, innan vi terminerade den, levde jag med filosofin att den som bryr sig minst har mest makt och löper minst risk för att bli sårad. Idag tänker jag att vara enväldig härskare inte är lycka. Lycka är att dela makt. Därför släpper jag in dig, viker undan portarna till mitt innersta som tidigare var förseglat med dubbla lås och taggtråd, och älskar dig förbehållningslöst.

Något som jag aldrig gjort tidigare." Skrivet av Kim


När jag läser den här texten börjar jag gråta. Varje gång. Den förklarar så mycket, både om mig och om min syn på kärlek. Jag kommer ihåg när jag först läste den här, hur jag tänkte på dig. Hur jag bara ville trycka upp den i ditt ansikte och att du skulle läsa och förstå att man kan kämpa. Även om man inte ser någon chans så gör man det utav kärlek. Jag grät för att jag ville ha det där, jag grät för att du inte kunde.
Men jag grät också över hur fint allt kunde bli. Krävdes det en text för att du skulle förstå? Jag hade gjort allt. Allt för att gå tillbaka en månad och visa dig den här. Allt.
Och jag kommer kanske aldrig förlåta mig själv för att jag inte gjorde det. För att jag aldrig lät mig själv släppa ner garden och visa dig denna. Och det kommer vara mitt största misstag, för jag är mördaren i vårt spel.
Hur kan jag vara det, kan man tycka. Jag gjorde ju aldrig någonting fel, var alltid där och gav alltid en chans.
Men sannigen är att jag inte alltid gav en chans. Efter en månad av chanser gav jag upp, hur kunde jag ge upp. hade jag hållt käften hade allt vart annorlunda. Hade jag stått ut med smärtan hade jag kanske fått något som dränkte den nu. Jag vet inte, men vad jag vet är att om jag hade vart tyst den där morgonen så hade allt vart annorlunda idag

What goes around comes around

Hallå.
I onsdags var jag och träffade malin ett tag:) vi satt och pratade osv haha. Sen åkte jag in till fridhemsplan och skulle möta karla, rikard, sabina och thim:) sen åkte vi till ego och träffade andré, niclas och dom.. :) det var mys.

Igår klippte jag mig, blev jätte bra! :) sen åkte jag till linn och vi färgade mitt hår, är inte klart än så sitter med missfärgning i hög grad hahaha kan ju säga att alla som räknade med ikväll kan ju glömma det för i aint leaving! Träffade även på tobbe igår!! Åhh vad gullig han är, brun var han också haha:)


Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie

But that's ok baby, cause in time you will find
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around

When you cheated, boy
My heart bleeded, boy
So it goes without saying that ya left me feeling hurt
Just a classic case scenario
Tale as old as time
Boy, you got what you deserved
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right
But boy, I ain't somebody
I'm out of sympathy

Happiness

Hejsan alla glada.
Ligger på balkongen och solar, hur underbart är inte det? he he
Idag är jag helt död har joggat och kan säga att jag inte är helt frisk än så det känns. Har även tvättstugan så ska ner igen om 4 minuter skit kul kan jag lova er!
Sen ska jag i alla fall duscha, springa och möta elize, springa hem och fixa mig lite, springa till mötet och sen springa till karla tror jag. Så blir som ett helt långt träningspass, gud så bra!
Och imorgon ska jag klippa mig och färga håret, yay! Blir bara påminnd om allt dåligt med det här bruna håret. Så nu jävlar!
Nej nu ska jag ner usha.. Men hoppas alla får en trevlig (och lugn) dag. Pejz

About time

You should know the truth - its over
Over and done
Ohh and i cant believe
All of this time youve had me thinking
Thinking you would call me late night
Knowing damn well you wouldnt do it
Telling me i was still on your mind
I dont know why you had to put me through it

Tvek assååå

Hallååå.
Kom hem för ett tag sen, har vart i kista med robin. Var jätte trevligt, fick robin att köpa ett par jätte snygga jeans också :)
Hahahaha och när han skulle kolla modellerna på jeansen så tog han ned hela skylten som stod uppe på hyllan haha lilla robin... Sen jämförde han sex med växthuseffekten. Alltid kul att lyssna på honom haha.
Var även på sjukhuset idag igen, för att hämta mina testsvar men de hade inte kommit än :( Gör riktigt ont att ens sätta sig på bussen dit faktiskt, benen bara skakar. Men blir väl bra på något sätt...
Hade dock vart skönt att ha någon som gav en lite kramar. Någon som sa snälla ord. Istället för att bli nedtryckt och förnedrad. Men men klarar mig fin fint själv igenom detta.

Imorgon ska jag träffa elize :) sen ska jag på möte angående min samhällstjänst. Sen ska jag ut. Förhoppningsvis blir det laroy - graceland - ego.. Men vi får se!

Ska väl gå och lägga mig snart.
Jag har äntligen fått en dator nu(min förra dog) och den här har gamla XP. Men det går inte att uppdatera den till något nyare, så inte ens msn funkar på den här datorn just nu!!! Lackar satan, får ringa hit lantz imorgon he he.
Men nu har jag inte tid att skriva mer, puss på alla utom dig

Åh vad bra!


If you wouldn't mind

Glömde jag nämna att jag vill ha en pojkvän? Typ gånger tusen? Hmmmmm....


I've been thinking about you

Igår var jag som sagt på bio med karla:) vi såg prinsessa och den var riktigt bra faktiskt, skrattade riktigt högt ibland och fick tårar i ögonen från och till. Mycket fin film!
Man fick cola och chips gratis så karla blev jätte lycklig ;) hahaha sen vann jag 2 biljetter till "flickan som lekte med elden" och haha karla skrek i hela biosalongen och hoppade upp ur stolen!!! hahahaha gud vad vi skrattade åt det. Träffade även sarah där:)
Efter filmen åkte vi hem till karla och drack te och pratade om det vanliga. Ja, killar såklart då!
På senaste dar har jag vart väldigt fnittrig och flummig, glömt saker och vart ganska tom i bollen så att säga. Har kommit på att det måste vara för att jag vart i rådhuset för mycket, herre vad det luktar brand där! Bränt plast eller så, kan inte vara nyttigt att andas in det där.
Jaja kom hem vid ett och sov som en prinsessa. (skulle kunna vart så faktiskt)

Men ni ska veta att idag är en riktigt dålig dag. Har gått en månad idag. Känns som jag blir trampad och slagen på för varje minut av dagen, vill bara att den ska ta slut. NU NU NU!
Men sånt är livet bla bla bla skiter väl i livet och dig?
Nej en bitter dag idag så ni är beredda. Det enda positiva är The mentalist men är ju flera timmar tills dess.. Aja jag är stark wiho!

Så vad säger vi? Nu taggar vi till va! Inte ska man vara ledsen över någon som inte skulle vara ledsen över en själv, som en god vän sa till mig.
Här har ni mina änglar;




-

Kanske borde jag förstått att något inte var rätt när jag inte fick en kyss på 48 timmar efter ett återseende från 2 veckor. Eller ens en kram. Åh så ont det gör
Stupid little lamb

Kill your darlings


Sawdust

"Och ljudet av ditt hjärta", forsatte han mjukt, lite allvarligare men fortfarande leende. "Det är det viktigaste ljudet i min värld. Jag är så samkalng med det nu att jag nog skulle kunna urskilja det på flera kilometers avstånd. Men inget utav det där spelar någon roll. Det här", sa han och tog mitt ansikte mellan sina händer. "Du. Det är dig jag behåller. Du kommer alltid att vara min - Edward

Mycket vackert!
Har åkt runt lite idag. Mått dåligt, vilat, blivit väckt och sen ingen ide att somna om.
Men ikväll blir det förhandsvisning på filmen "prinsessa"
Ska tydligen vara en väldigt stark film så skippar mascaran va! Hehe. Men anastasious soulis är med så vad kan gå fel? Dessutom är filmen i råsunda, skönt att det är nära hem för en sjukling som jag.
Blir min favorit mat till middag ikväll också. Kan livet bli bättre? Puss på det



PS. någon som vill köpa en jacka förresten? checka! http://www.blocket.se/vi/23451916.htm

Orgsam


This feeling

Känns som att jag är död. Buhu
Men huvudet vill fortfarande ut och dansa så på onsdag kör vi! Graceland har höstpremiär, kommer bli sjukt kan jag lova!
Jaja, nu ska jag snart ut. Bli lite sjukare sådär, men vem orkar ligga hemma när man är sjuk egentligen?! Måndag&tisdag tillåter jag mig själv att ligga hemma och vara sjuk.
Men inte idag ;) ska träffa min drömprins i veckan också... fast han vet inte om det he he .
Nu ska jag gå! Puss på alla snälla

Lite bilder från i fredags


You've got no reason


Passion pit - Sleepyhead (wallpaper dio remix)

"menar han att du kommer när man inte märker och sen är det bara att ta en pincett och döda dig? hoppas du gjorde så att han fick "borelia" för du är fan ingen bitch!" - Chris

Men, jag är fortfarande hemma. Förblir så, dessvärre. Imorgon måste jag iväg och köpa den där jädrans mössan och göra lite ärenden så måste vara pigg då.
Fast hade så gärna gått ut ikväll. Tror ingen förstå hur mycket mitt huvud vill att min kropp ska sammarbeta, sitter istället i en datorstol och dansar i någon minut för att sedan springa och spy. Så besviken på mig själv. Misslyckad kväll! Var ju avslutning på F12 ikväll, ville se rebecca och fiona, ville släppa loss skratta och bara inte tänka. Kim på cattelin, simon på neo, linn 19 år. Hade ju planerat allt... Ibland är livet bra orättvist! Kanske köper hårfärg imorgon också, hoppas. Behöver något nytt, behöver dra mig ur det här mönstret där jag låter mig själv förstöras.

Gjorde även en dum sak idag. Eller rättare sagt 2 dumma saker. Hahaha, måste vara febern som tagit över mig helt nu. Men har inget att förlora längre så whattahek!

Maps

Alltså, ni förstår inte.
Jag är sjuk, men nu är jag så sjuk att jag inte ens kan gå ut ikväll. Klockan är 9 och jag sitter hemma och lyssnar på världens bästa låtar och önskar att jag fick dansa ikväll. Längtade så mycket efter att bara få släppa loss ikväll, var så himla taggad. Huvudet och kroppen går inte ihop längre. Vad ska jag göra? Trotsa och gå ut endå? Låter som en plan... men orkar nog inte. Blir nog ligga hemma och läsa ut min bok, äta smågodis och dricka te(plus att tycka synd om mig själv)

FAN vad kul livet är!!! Ingen puss på det.

Tankar

I torsdags när jag jobbade kom jag att tänka på jespers mamma.
Genom att se hur de andra lärarna arbetade i björkhagen, jämfört med granbacka skolan så ringde en klocka för mig.
Dels för att jag insåg hur synd det är om vissa barn.
Att dom inte får den hjälp de behöver, att lärarna inte sätter regler eller visar när någon gör fel. Dom låter de göra som de vill. Nu säger jag inte att det är skolans plikt att uppfostra barnen, verkligen inte! Men de här barnen har ingen som visar rätt eller fel hemma. Och tar med sig det till skolan, lär dom andra barnen och skapar ett jäkla liv. Personalen bör ju endå säga till om barn står och kastar sten på ett fågelbo, eller har jag fel? Ska barnen få sitta och slå på varandra tills de gråter, när läraren sitter brevid och läser utan en tanke på att förhindra det som pågår?
När jag sa till två utav barnen att sluta kasta på fågelboet, och försökte förklarar varför det var fel, så kom en av lärarna fram till mig och avbröt för att säga att det inte var någon ide. Barnen gick i ettan och lärarna har redan gett upp? Gick hem med en hemsk magkänsla över att ha insett varför det ser ut som det gör i dagens samhälle.
De äldre klagar på att många ungdomar är dåligt uppfostrade, visar ingen respekt och förstör. Men det är de äldre som lär oss, det är de äldre som uppfostrar de yngre..

Men för det andra kom jag att tänka på anita, jespers mamma.
Jag har jobbat med henne i granbacka skolana och uppskattade henne som lärare redan då, men efter i tordags insåg jag hur fantastisk hon är. Barnen är vilda, men dom visar henne respekt, dom vet rätt och fel och hon drar sig inte för att berätta det. Hon är pedagogisk och vet hur hon ska hantera olika personer.
Samtidigt så är hon en sån bra mamma. Under 2 år har jag kännt jesper och hans familj, och aldrig har jag träffat några som lyckats så bra som jesper och nathalie. Jag avundas hur anita har lyckats, och jag önskar mer än allt att jag blir som henne när jag blir mamma. I hennes närvaro känner man sig trygg på något sätt, man vet att skulle något hända så finns hon där, detsamma med jespers pappa.
Även när hon gick igenom väldigt jobbiga saker så var hon så stark. Svag men endå så där sprudlande. Endå kämpade hon sig igenom dagarna och fortsatte vara en enastående mamma.
Kan vara mycket svårt att förstå när man inte träffat henne, men hon är speciell. En förebild.
Om jag lyckas så bra som hon, så kommer jag kunna vara stolt.

As Above So Below

Hej alla söta! Igår var vilt.
Skulle ju egentligen till kista, men skön som man är så bytte man om i flera timmar. Ja, flera timmar. Slutade med att jag endå tog kläderna jag bestämt mig för från början..
Mötte i alla fall karla med min stackars häl, kunde knappt gå i början. Sen åkte vi mot fridhemsplan men highclass nivå22 var det för lång kö till (ni läste rätt) så vi åkte till ego. Sen fortsatte vi till den nya klubben malibu, där var det blandade känslor he he, kill mode. Men det var kul endå, som sagt - väldigt vilt.
Vi träffade massor med folk vi kände :) även de vi inte ville träffa............ haha nej nu ska jag inte lägga mer tid på dig.
Hur som, så var vi där i några timmar och sen drog jag, karla och ella till royal garden. Där var josephine och nikolina :) hade jätte skoj där faktiskt.
Men som jag nämnde säkert 5 gånger igår så är jag sjuk, igår låg det på 39graders feber så vid 2 begav jag mig hemåt. Men av någon anledning var jag inte hemma förrän 4? haha kan ju inte ta 2 timmar från kungsträdgården hem? Jajaja hur som helst, idag har jag nog 40 graders feber. Mamma säger nej men jag tror nog det.
Hälen bränner bara jag rör foten, kan knappt prata tack vare halsen och mår illa. Men ut ikväll igen! Kim spelar på cattelin, simon på neo och linn fyller år. På något sätt vill jag försöka klaffa in allt, får se hur bra jag och febern går ihop!
Nu ska jag fortsätta tagga, äta lite blåbär och dricka mitt te! Puss på er alla


I'm outta my head when you're not around

Blir många inlägg idag men är på bra humör... haha
Hur som helst, har tänkt ut 2 nya tatueringar. japp, ni hörde rätt! En sugar skull med ett klockur, håller på med en skiss så lägger upp bild på det sen, sen blommor vid höften men de har jag tänkt på ett tag.. får se hur det går haha! Är väldigt taggad på att tatuera mig igen. Ni vet det där kliet i kroppen? Eller så kanske ni inte vet. Är en väldigt fin känsla i alla fall!

Idag har jag i alla fall haft det väldigt lungt. Är sjuk (ja jag upprepar de så att ni ska tycka lite synd om mig) så jag har levt på te. Sov i erics säng idag, invigde den medans han var borta he he. Straffet blev att jag slog i huvudet när jag vaknade. What goes around comes around! Klagade väldigt mycket på sängen kvällen innan också när mamma skulle hjälpa mig så hon höll på att dö av skratt haha. Whateva
Gick till solna för att köpa min älskade mössa som inte fanns där, skön känsla! Sen har jag abra taggat vid datorn heho. Ska snart duscha och bli snygg för att sen bege mig till kista och köpa min mössa, sen ska jag hem till karla och busa innan vi springer ut..

Blev även utfrågade på date idag. Date? Säger man så? Hmm. Jag ansåg att varje gång jag och jesper gick ner till kinan eller gick på bio var en date, tills jag blev rättad med att man inte har dejter i ett förhållande. Stämmer detta? Hur som, tillbaka till själva dategrejen.
Jag blev alltså utbjuden på bio, av valfritt val. Av en grek jag träffade i onsdags. Känns lite klyschigt tycker jag, karla lär väl skälla på mig när honläser det här hahahaha men jag avböjde snällt.
För vem vill gå på en date? HA! Inte jag. Speciellt inte med någon 90a som använder sig av visitkort haha.
Nää, inte min grej det där med kärlek. Känns som en dum illusion, känslor vi inbillar oss för att få det där lyckoruset. En anledning till att bli bitchslapad i ansiktet och inse vad livet går ut på. Har blivit bitchslapad för sista gången om vi säger så!
(Ironi att jag sitter vid min mammas dator, och att på hennes skrivbord står en bild med mig och mitt så fint kallade ex. Och en fin liten bit från en pizza katrong där han skrivit att han älskar mig. ha ha ha)
Jaja, nu ska vi inte va bittra! Har min pillow boyfriend och det är allt jag behöver!

Är väldigt godissugen också, nu när jag ändå babblar på. Ni vet lösgodis, när man får plocka eget.. mums! Men åt kexchoklad igår så blir inget mer socker för mig på en vecka </3
It's gonna be alright tonight
Puss

Party in my head

Alla bör kolla in mitt youtube konto förresten... har samlat alla sjuka låtar där!
JAJA nu taggar vi! puss

http://www.youtube.com/user/hehejagecp

Taken away

Vill bara att klockan ska bli sent så jag kan få lyssna på hög musik och dansa. Lockande att trotsa feber, illmående och halsont! Men hehe whataheck, är ju fredag. Need some ;)


Provocera



Avundsjuka

Okej. Min gamla kompis josephine är i kanada och spelar hockey.
Och nu är det alltså så att twilight spelar in i kanada.
Och vilka tror du inte bor på samma hotell?!?!?!?!?!?!?!


VARFÖR SPELAR INTE JAG HOCKEY :'(:'( skulle ju ha han!!!! hon gillar säkert inte ens twilight.............. haha


You're everything i thought you never were

Har nyss jobbat, helt död, har feber och vill bara lägga mig och dö... haha
är hemma hos karla ialla falloch skasnart möta riiigggard haha... puss


haha psykokille: (läs uppifrånoch ned)

PRIVAT Från: MordeCai
hejsan..du var mig en otroligt vacker tjej måste jag säga..allt bra med dig?? snygga tatueringar har du oxo..jag ber om ursäkt ifall jag stör

PRIVAT Från: nadialicious
hejsan! tack så hemskt mycket :)
jo det är bra med mig.. själv?
tack så mycket! :)

PRIVAT Från: MordeCai
P.S vill du så får du gärna adda mig [email protected] men förstår om du inte vill.kram


Men du måste vara snäll mott mig..jag fyller idag HURRA HURRA HURRRRRRRRRA

PRIVAT Från: nadialicious
hah aokej :)
aa fast nee ger inte ut min msn till främlingar:P


PRIVAT Från: MordeCai
oki :S hur kommer det säg då?? jag menar jag är ingen jävla idiot om du tror det *låter nästan som du tror det* jag fråga bara om din msn bara för det vore otroligt kul att få prata med dig mer och lära känna dig mer..och här kan man inte starta nån konversation på samma sätt som man kan över msn ..men men förlåt att jag fråga :'( *nu känner jag mig dum* förlåt

Ego

Hola! Igår var riktigt kul faktiskt, var först på nivå där vi träffade davve, tony och massa! :) sen drog vi till ego där det var premiär för 19års klubben, var lite dött där men hade jätte trevligt fatiskt, plus att jag var as snygg! Första gången på ca 2 månader som jag känt mig okej.. :)
Var iallafall grymt, träffade även min gamla vän martin :D inte sett han på ca 2 år så blev väldigt glad:)
hur som, skyndade mig till sista tåget och då träffade jag mange som inte mådde såå bra... hahaha så fick följa han hem.
Imorse följde jag moa till skolan, känns som jag är bakis fast jag inte druckit något haha. Så blir ingen joggning idag, ska jobba senare idag kanske..
Sen kan jag ju tillägga att jag har taggtråd i halsen! Puss

Breakeven

hahahahahahha ska tydligen gifta mig med robin hahahahahaha





Hur som! Nu ska det shoppas, puss!

Love is my drug

Kan tyckas märkligt, men vissa låtar och vissa röster kan få mig att känna mig riktigt lycklig. Stolt på något sätt, att det finns folk med sån talang.
Lyssna och njut, kan inte sluta le!


Djuppar på en fin låt också

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

Red house

Öppnade en lyckokaka på facebook.
SÅhär sa den:


Och mitt horoskop för dag säger såhär:
Ingen kan överbevisa dig om att du har fel idag. Du är fullständigt övertygad om att du har rätt och du vill inget hellre än att lyckas bevisa detta. Att vara aggressiv behöver nödvändigtvis inte vara negativt. Du visar i varje fall att du är beredd att stå för din sak.




Vad är oddsen? haha trött....
Hur som, ska snart iväg. Ut ikväll (Y) bra skit, är riktigt happy idag! tjo

Du

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

Suger

Verkar inte som om ni killar läser vad jag skriver? Har gett mina krav på en kille och endå suger sig alla motsatser fast vid mig. JAG VILL INTE HA ER!!! Blondiner, rökare, otatuerade - när ska ni förstå? Ni tilltalar inte mig så när jag tar bort er arm ifrån mig så är det inte meningen att ni ska lägga tillbaka den.
Hade verkligen glömt hur äckliga killar kan vara.. Tur att man kan skylla på att man fortfarande har pojkvän till vissa, he he!

Hur som, är sjuk. Svininfluensan lovar jag er. Men imorgon ska jag ut. Igen. Busigt!
Ikväll är det premiär för The mentalist igen. ÄNTLIGEN!! Det är en blondin som gärna får lägga in en stöt på mig. Undantag, mina damer och herrar!
Och hade sparat lite cola, som jag skulle dricka så fort den hade blivit lite avslagen. Min käre lillebror greppade tag om flaskan och klunkade upp allt. Fick inte en enda droppe, gud så skoj......................

Har inte någon som tar hand om mig heller. Får ligga på en säng mitt i smeten, och tror ni inte att en säng ska snickras ihop BREVID MIG! Någon som vill byta? Anyone? Nehepp trodde väl inte det.
Jaja, ska väl ta en promenad snart om jag inte dör i hissen. PUSS

RSS 2.0