It's not enough to make everything OK

Hej tisdag. Blir en seg dag, känner att jag börjar bli mer och mer sjuk.
Ska ut med hunden om en timme. Sen ta lillasyster till tandläkaren, sen handla.
Sen får jag äntligen ligga i min säng och bara vara. Ska lyssna på musik och dricka te, finns inget bättre.
Sen klockan nio är det the mentalist. Mums! Missade grey's anatomy i onsdags. Och klart jag missar reprisen också, what else? Brist på liv kanske man kan säga.. Har sökt jobb på burger king I KISTA haha desperat någon? Money makes the world go around, och då kan jag och jesper kanske åka iväg någonstans, det hade vi behövt.


Get down and show you

Hey! Kom hem från jesper för några timmar sen. Vi har fortfarande inte pratat, men vi bara är. Hur kan man lämna något så starkt, hur kan man gömma sånna känslor? You can't. Så jag har spenderat resten av helgen brevid honom, nästan. I lördags skulle vi som sagt se film hemma hos honom (Innan det släckte jag även ner allt hemma, duktig flicka), och petter var med också :) de blev RocknRolla! Bra film. Sen var det tänkt att vi skulle se en till film efter petter gått, men vi vart så trötta att vi gick och la oss, men såg fram emot det så mycket också.
Sen vaknade vi vid 10 på söndagen och ändrade klockorna, vi åt frukost och jag åkte sen och mötte mamma och åkte till kista galleria. Där gick vi runt och handlade i nån timme, sen hem till kyle en stund och sen åkte jag till jesper. Tog med morotskaka och chaite, gissa om nån blev glad! ;)
Sen såg vi de vanliga, miami ink, wipeout och söndagsfilm och sen slockna vi diirr.

Vaknade i morse när jesper gick upp för attj ag skulle hinna iväg och sola innan jag var tvungen att vara hemma, men sen ruska jesper om mig vid 20 i 8 igen och frågade om jag tänkte gå upp haha då hade de gått en timme.. Men fixade mig i superfart och pussade jesper hejdå och hann sola yes.
Nu ska jag ut med beyla runt lötsjön/råstasjön och sen ska jag ta ett bad och fixa mig, sen ska jag hem till jesper igen.

Här är lite bilder från i fredags.


Richard grey


If theres any justice in the world


Heater

Tjohoo.. Igår gick jag till frida, skulle ta med wook men blev förstört så fick bli krov och mos hahaha.. Men ingen verkade bry sig i alla fall ;D! Jag var först för första gången i mitt liv typ haha, sen rullade tjejerna in och så tog det nån timme innan vi började äta men dricka hann vi haha märktes på vissa, hrm frida! Sedan var det tänkt att vi skulle dra vidare på fest lite här och var, men ingen ville till samma ställe så vi stannade hos frida, efter ett tag kom loui och höll oss sällskap. Sen kom emil, degen och dom och då skulle frida och dom andra tjejerna på fest i spånga tydligen haha. Men frida sa att vi kunde stanna om vi ville så jag grabbarna och amanda stannade hos frida.
Var helt okej, inte mycket till fest men mysigt med hög musik, dricka och chips! Sen drog jag till västra skogen och skulle träffa jesper. Vi behövde prata och och så sov jag hos honom, egentligen har vi en miljard mer saker att säga men spelar ingen roll mer. Vill jesper fixa det så kommer vi fixa det. Ska hur som helst träffa han senare ikväll också.. Så blir nog en lugn kväll med film och så har jag köpt ben&jerrys till jesper, inte ofta han äter det ;) haha nutte. Älskar dig så.

Kommer ladda upp bilder senare ifrån igår också, måste bara vänta på segis fridooos! Puss


faith

Alla hjärtans dag extra på ellen degeneres show... Nån måste hata mig där uppe

Northern Downpour

Här är en bild på min nya jacka. Bilden är tagen från anna hibbs blogg. Riktigt nöjd med den faktiskt. Happy happy!
Nu ska jag ut på en lång promenad med älsklings beyla, back in 2h! Puss..

We need to fall back

http://www.sammekull.se/
Det är min farbrors hemsida. Han är extremt duktig på att måla och jag är super stolt över honom! Vi brukade äta middag med honom flera gånger i veckan när vi var mindre, så vid stod väldigt nära. Sen flyttade han till helsingborg och nu ses vi inte ens en gång om året :/ tråkigt de där..!

Idag mår jag inge vidare. Bihålsinflammationen säger åt mig att inte röra huvudet och hörselgångsinflammationen säger åt mig att inte lyssna. Men vad gör det? Idag måste jag ut. Annars kommer jag deppa ihop helt.
Har pratat med jesper nu, sista gången på ett bra tag.. :( åh vad ont det gör. Men har bestämmt mig att jag inte tänker gråta mer, ja i alla fall försöka att inte göra det. Som jag skrev så kommer dom lite okontrollerat haha.
Men ikväll är det ju knytis hos frida. Får se om jag går, Katrine ska dit och vi ligger inte på den bra sidan just nu, och jag vill verkligen inte förstöra stämningen för dom andra där så lutar mot att jag inte går även fast jag verkligen vill. Ska se vad som händer annars ikväll, eller så går jag dit en stund och om det blir jobbig stämning så drar jag någon annanstans. Hemma ska jag inte sitta i alla fall! Är nämnligen min och jespers månads dag idag egentligen.. 20 månader. Hade stora planer för ikväll men så blev det inte.. :/
Under dagen ska jag nog sola. Eller gå en lång promenad men vet att om jag går en promenad lär tårarna komma.
Kanske borde gå förbi åhlens där Måns zelmerlöw ska vara idag... mjao
Så dagen är ett mysterium so faaar.. Men jaja. I'll be ok.

puss


You're the one to blame

Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya (do ya)?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way than I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

I wish you were here


Lifehouse

Den enda smaken jag ständigt känner är saltet från tårarna. Det ironiska är att mitt namn, Nadia, betyder hopp. Hoppet du nyss sänkte. Jag lever i något mellanting av himmel och helvete.
Men vem är jag att klaga, jag fick en bra tid sålänge det varade. Men mycket vill ha mera. Jag ska klara mig ur det här, jag ska le igen och jag ska sova en hel natt. Jag kommer må bra igen.



Everybody let go

Noppade nyss ögonbrynen blev skitfult så alla vet!!! Bra jag är på att förstöra haha aja thank god för ögonbrynspenna! Pusspåt! Har även bihålsinflammation och hörselgångsinflammation, haha nån som vill byta liv elleee.
Bitter är jag ikväll men de är OK inte så att jag har nån att vara gulli mot..

bra låt de där


Madcon - Liar


I gave my world to you..

Det är slut..
Svårt att koppla ett grepp om verkligheten och vakna och inse att det verkligen händer. Men antar att jag får acceptera läget.. Men Jesper betyder hela världen för mig, aldrig kännt såhär för någon förrut. Så jag hoppas och tror att vi fixar det. Men only time will tell...

Det jobbiga är att kontrollera tårarna. Och kan säga att det inte går något vidare bra. Igår hämtade jag lite saker och Karla fick möta mig efter för jag var helt förstörd. Pinsamt att någon kan betyda så extremt mycket för en, att man förlorar sin självkontroll. Men hellre är jag utan självkontroll isåfall :(
Var i alla fall med Karla hela kvällen igår och sen drog jag iväg på ett chillkrök för att försöka tänka på annat men drog hem vid 1 då jag inte orkade mer. Sov väldigt dåligt och vaknade ett x antal gånger. Sen vid 8 gick jag upp och gick ut med Beyla, sen fixade jag mig och åkte in till stan med mamma, teten och eric en stund.
Köpte lite saker, därav en ny jacka. Tröst shopping är mycket underskattat tror jag, många pratar illa om det men när man väl behöver det så är det bland det bästa som finns!
Imorgon ska jag på knytis hos frida, ska nog ta med wok.. Alla andra lär väl ta med pasta sallad eller våfflor, haha ha! Puss på er tjejer. Sen så ska vi till Elize i hässelby och dricker lite där osv. Kul!
Helt ärligt vill man ju egentligen abra ligga hemma och dö. Eller springa hem till Jesper och be på knäna. Men jag ska vara stark. Jag ska ha kul och jag ska gilla läget som ledin sjunger. Jag ska klara det.



Tack för mig, pussheei

I've got a man with two left feet

Im alive. Ja, nästan i alla fall.
Har jobbat häcken av mig, och har kostat på mig en bihålsinflammation! Tipptoppen här va :)
Men i helgen kommer jag vara frisk. Ja, tänker vara det i alla fall. På fredag är det knytis hos Frida. Får se om jag går av olika anledningar... Annars så har jag och jepser 20 månader då så kanske stannar hemma med honom och går ut på lördag. Men vi får se :) Här är en bild från nyår på oss! Skriver mer senare, nu ska jag ta ett välförtjänt bad.. puss!
 

helt DÖD!!


Dance wiv me

Tjuuo, händer inte mycket här men whatever! Igår söndags var jag med jesper, vi låg i soffan hela dagen och segade, åt och sen ännu mer tv (Y)! Sen igår vaknade jag hos jesper och så drog jag mig hem, gick ut med hunden och sen simmade/solade, dukigt.
Idag ska jag jobba 12 till 5. Förre gången var jag inte orolig men nu kan jag säga att det pirrar lite i magen. Ska jobba med 3:or idag och med jespers mamma. Och eftersom att jag nästan alltid är här så hör jag mycket illa om hennes klass haha. Men kommer nog gå skitbra!!! Positivt vare! Har laddat med V energidryck och energite haha. Ska snart äta och duscha. Skitväder idag också, vill bara ligga hemma och mysa. Men verkligheten tar tag i en.
Måste bara skriva om Panic at the disco, var ju på dom förra året och det var de bästa jag vart med om, deras kontakt med publiken är helt fantastisk. De bästa bandet jag sett live faktiskt. Och Brendon uries röst är helt sjuk, blir helt hype när jag hör den, som en stor energikick! älskar dee hihi :)
Jaja. Är dö trött så nu ska jag grabbaa dan, pussheei


The bridge between us is a rainbow


GRYM låt!!


I'm your pusher


Måns borde vunnit..


It's always back to you


Flux

Igår var ganska messed up. Men kul ja.
Amanda kom hit och så åkte vi på fest i solna hos någon i hennes klass. Var helt okej men inget för oss så vi drog vidare till ett annat ställe i solna, hos någon Dennis. Där var malin och elin med flera, så var kul att träffa dom också! Vid 2 blev det lite tjaffs, och Elin och Joy drog hem sen även Malin och Lena. Så jag och Amanda stannade alltså med dessa främlingar. Kanske borde vi gått men nu blev allt som det blev och vi drog vid 3, träffade Nicklas och sabina med flera i tunnelbanan så behövde inte åka själv hem (YES!) eftersom Nickals bor vid mig :) sen sprang jag på Alex och så följde dom 2 mig till porten, så satt vi där och pratade ett tag innan dom drog.
Vaknade vid 9 av att foten gjorde extremt ont, ingen aning om vad jag gjort bra nadia. Men tog ett bad och sen gick jag ut med beyla och sen åt jag frukost, kunde blivit en bra start men såklart började det regna såfort jag gick ut... haha gr8!! Men hur som helst, fixat med massa musik nu och sen ikväll ska jag antagligen på fest i spånga, men vi får se. Puss

And it hurts you but you know that it's better ..



Put a ring on it


Halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more

It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Personal


Don't talk about love

Tjoo... Idag vaknade jag hos jesper och fixade lite där innan jag åkte hem, då åt jag lite frukost och gick en långpromenad med beyla, sen fick jkag duscha henne när vi kom in kämpigt.. Sen hur som helst gick jag och solade och sen på vattengympa, var mysigt så känner mig ganska duktig idag.
Igår träffade jag Chris var allt för länge sen, så kändes riktigt bra. Du är bäst <3


grym


It is the ground that hurts you, not the fall.


Tillägnat åt min bästa amanda.

Saknar min amanda. För mycket. Vi måste ses snart innan jag får krupp! Du är för värdefull för att förloras för du är en av dom få jag litar på, så som du ställt upp för mig och så som jag kunnat prata med dig är otroligt. DU är bäst, glöm aldrig det. Loveu

A better day


Maybe i dont want to stay

Igår var jag med jesper när han tatuerades. Blev väldigt väldigt fint men är inte klart än.
Då han inte orkade gå ut på kvällen så valde jag att ditcha en super fest för hans skull. Och tror ni inte att idag, då han går ut, att det inte finns ett smack att göra? Livet leker med mig gott folk.
Av alla man känner orkar ingen gå ut då dom antingen är slöa eller bakis. Ni suger ja.
Så blev det med den nystarten.
Så nu sitter jag här ensam. Inget drickbart och inget ätbart och en dator som krånglar och lite dogville på 2an. Vill egentligen ut och festa vill bara dansa och glömma allt som har med verkligheten att göra men så ser det icke ut.

Idag vaknade jag och jesper tidigt i alla fall så vi åt frukost i lugn och ro och sen åkte vi till solna centrum och mötte min mor, då hon hade köpt en ny foundation till mig. Sen gick vi runt lite där och så köpte jag ett nytt linne. Sedan tänkte vi åka in till ett zoo vid rådmannsgatan, men i sista minuten bangade vi och gick hem och myste istället, sen blev det mat och nu är jag här. Ensamt


I can't give you a reason


fin


im going down on my knees for you

If you dont love me, why do you raise my hopes?

Every step you take

Sitter hemma hos jesper, han gick för någon timme sen.. Vilket han inte borde gjort då jag knappt kan röra mig! SÅÅÅ trött trött trött på det här, varför kan inte min kropp må bra för en gångs skull?
Ska egentligen ta bussen som går 47 till karolinska men ser inte ut så nu va... Och inte har jag tillräckligt med pengar på min kära mobil så att jag kan ringa min mamma, nej icke! Bitter får man ju vara. Fan.
Hur som helst, igår skulle jag överraska jesper så åkte hit då han sa att han skulle ha körskolan på förmiddagen, men när jag kom hit fick jag ett sms att han skulle in på körskolan nu, för då hade han menat "innan middagen" alltså inte på förmiddagen. Haha typiskt.. Men sen kom han hem vid 7 och då myste vi lite och åt, och så såg vi på semstersvenskar och sen greys antomy (<3) hihi, sen dirty sexy money och sen bingen! Idag ska jag ju till sjukhuset om jag lyckas röra mig, sen ska jag kanske hjälpa min lillebror att köpa chinos och sen ska jag träna pilates. Mycket mer händer kanske inte.
Och fick just ett sms om att jesper ska tatuera sig imorgon istället för om en vecka!!! Pirrigt hihi så kanske sitter med honom imorgon och sen på kvällen blir det party, vart vet jag inte men söker man så hittar man som det sägs... Puss

J.Holiday - It's yours

 
Med den där utsikten skulle man ju leva livet lagom najs heheeey

Baby making hips

TJEEE, idag är en slööö dag... Har vart ute på en lång promenad och så har jag tränat, sen har jag fixat med min ipod as usual.. Så inget intressant här inte! Måste få tag på mitt förra jobb eftersom att jag inte fått 1300 av min lön, men dom svarar inte så jaa några tips? Shooot.
Sitter och lyssnar på #Fan med Plies, Keyshia Cole & J. Holiday härlig låt de där :)
Ser även på Navy CIS som börjar nu, älskar sånna serier men har fastnat för datorn för tillfället haha. Sen blir det Desperate Housewives och så ska jag ringa karla och sen jesper och prata lite. Imorgon ska jag färga mammas hår kanske och så vill jag sola, sen ska jag sova hos jesper och så ska vi komma fram till något om resor för en gångs skull haha... Och på torsdag ska jag till sjukhuset FÖR SISTA GÅNGEN! Eller not.. Men har börjat mitt nya positiva liv igen så är bara att tänka framåt yeah!

äckel bild haha, är rädd för sprutor och när dom skulle sätta in droppet så fick dom sticka mig 9 GÅNGER(!!!) innan dom lyckades få in den, för mina blodådror flyttar på sig när nån försöker sticka mig ... Ironiskt haha


Whatever you like


Det bästa som kan hända


"Intill mig i sängen
flyter du med ryggen uppåt
skuldrorna häver sig
bland skummet och strömmarna
låren släpar i mörkret
könet suger sig fast vid botten
som en mussla
havet finns där
ändå ser jag det inte
förvirrat lägger jag örat
mot din brusande mun"
- mikael niemi

Shake

Dagens top 5.
Lemar - If there's any justice
Nikola Sarcevic - Lovetrap
Missy Elliott ft. Ludacris - Gossip folks
Kings of Leon - Use somebody
The Connells - '74-'75

Seems like forever

Jag har svärtat ner mig själv. Jag och min själ. För vadå? I n g e t. Ändring nu! Vart tog den positiva glada flickan vägen? Som naivt älskade varenda människa istället för att se ont i dem. 
Nu är jag frisk i alla fall. Eller, ett till sjukhusbesök nu i veckan. Sen är jag kry och bra igen, sen orkar jag gå ut! Och då ni, då blir det fyverkerier! Kan inte säga hur mycket jag längtat efter en riktigt fartfylld kväll, med människor man älskar och nya människor att älska. Jag är påväg tillbaka nu.
Har även börjat med pilates. Ja, är väldigt tråkigt. Men effektivt och vill man så kan man!
Har kollat resor med jesper senaste dagarna. Lutar mot tunisien eller egypten, men dom krigar ju nere vid egypten så kanske inte får åka dit. Men ska bli skönt att åka iväg med honom. Vi två.
Jag har letat jobb. Konstigt att alla säger att det är tajt om jobb, när det finns överallt. Men dessvärre är det säljarjobb vilket jag ikke vill sätta foten i igen! Men gillar man snabba cash så go for it. Jag själv får leta vidare efter något som passar mig bättre.
Och jag har färgat håret. Väldigt lång trist procces eftersom att jag hade rött i håret innan. Så har fått bleka håret och sedan lagt i toning för att kunna gå ut, innan såg jag inte klok ut (se: räv). så mitt hår är väldigt ljust, även fast jag la i brun toning. Men ska färga håret ännu en gång idag, mörkare igen. Stackars, stackars hår!
Och idag fick jag en allergisk chock. När jag vaknade var ansiktet rött och svullet, väldigt konstigt! Blev inga glada miner men det la sig itlls jag skulle iväg och handla med mamma. Skönt!!

På senare dagar har jag umgåtts med jesper. Han är den enda som orkat vara med mig när jag är sjuk, alla andra vill såklart vara ute på lovet. Men jag orkade ta mig ut med honom och se Kenny starfighter utställningen, som var väldigt mysig, med resten av stockholms småbarn. Sedan har vi sett på massor med filmer, dels Dr. Jekyll and Mr. Hyde men en viss kille somnade i slutet.... ajabaja! Sen har vi vart ute hos jespers farfar och åt på resturang och så var vi på en visning också. Så har inte vart helt ensam under lovet at least :) Nu ska jag fixa med lite låtar och sen ladda upp några här på bloggen, sen måste jag äta innan min kropp försvinner, och så ska jag läsa lite! Pusseli

RSS 2.0