Är han inte helt fantastiskt vacker?


Je t'aime

Jag är sjuk. Eller har vart det ett tag men nu har febern tagit över mig. Sjuk och ensam.
Ni vet, det är ju valborg imorgon. Och min pojkvän valde att gå ut istället för att vara med mig, så sent som igår bestämmde han sig. Så nu står jag har planlös, givetvis finns det alltid något galej man kan gå på. Men när man är sjuk? Nja. Sen ska de flesta jag känner iväg på middag, och inte kan man väl bjuda in sig själv på en främmande persons middag? Snyltande? Nej, så som det ser ut nu är jag ensam på valborg. Sjuk och ensam.
Känner mig lite deppig haha. Fast vad gör det? Kan väl vara mysigt att vara själv - Ben&jerrys, tända ljus, kanske blanda lite drinkar. How said aint that? Haha nej nu blir det vänner och en ny kopp te!

Insatiable

Är extremt otillfredsställd. Människor jag möter är dräggiga, okultiverade och dumma. Kliar i kroppen när jag ser en gammal vän som tatuerat in "ACAB". Vad har polisen gjort dig lille man? Sagt att du inte får kasta sten på aik matcherna? Inte låtit dig dricka din 3,5a på allmänplats? Nej fy och fasa. VÄnta tills du hamnar i skiten, vilka är det som kommer hjälpa dig då?
Festerna jag går på tillåter mig inte att dansa som jag vill, tillåter mig inte att stanna inne när dom andra går ut och röker. Då är man "en torris"? Jag tillåts inte att klä upp mig som jag vill för ingen uppskattar det. Ingen ser att jag lagt ner 4 timmar på bara mitt hår, men varför skulle dem?
Mina vänner vet inte hur jag mår. Inte för att jag inte berättat, utan för att dom inte lyssnat. Jag har pratat, dom har pratat, men det försvinner lika snabbt som konversationen.
Förorten jag bor i äter upp mig innefrån och ut. Sliter (bokstavligt talat) i mig när jag tiger utanför dörren. Låter mig skaka när jag går hem på kvällen. Låter ständigt, barnfamiljer, gäng, släkt. Sägs att man inte bajsar i sitt eget bo och det visar sig starkt här.
Jag måste flytta, jag måste få komma iväg, bort. Fast vad säger att det är bättre på andra sidan gräset? Det kanske bara ser annorlunda ut men under ytan är allt likadant. Kanske blir jag fast förevigt..


La vie est belle

Har för övrigt fått hannah montanas låt på hjärnan... How much worse could it get?

"In the fell clutch of circumstance,

I have not winced nor cried aloud,

I am the master of my fate,

I am the captain of my soul"


But my darling how bad do you want it?


Barely alive

Har inte vart mycke vid datorn så har inte haft tillfälle att uppdatera.
Helgen var helt ok. Jobbade på fredagen och sen kom malin hit och så lagade vi mat innan vi åkte mot kristineberg där becca och hennes kompisar var och grillade! Var väldigt trevligt och vi mötta många nya människor, alltid kul. Sen kom Anton, niklas och pontus till oss och då började vi gå mot västra skogen med dom, men jag och malin vägrade gå genom byggområdet så vi skilldes åt. Då åkte jag och malin till spånga hem till erik, på vägen dit träffade vi några söta tjejer som vi var med ett tag :) Sen när vi kom till erik fick malin i sig lite för mycket av det goda och en helt absurd sak hände, till respekt mot malin tänker jag inte skriva det men ni hade endå inte trott på det haha.. Vid 5 kom vi hem till mig igen och var så trött att jag skulle kunnat gråta. Men vi somnade bums i alla fall!
På lördagen blev min mamma 41. Så gick upp tidigt och ut med hunden och hjälpte till här hemma med allt, sen lämnade jag av malin i solna och så mötte jag jesper och så skulle vi egentligen till solnahallen där hans familj hade loppis, men vi solade vid guldporten istället. Sen åkte jag hem och så fick vi gäster, trevligt trevligt.
Lördag kväll så gick jag ut på en promenad och sen skulle jag möta jesper och så var tanken att vi skulle se film men jag somnade 5 minuter efter att vi satte på den haha.. Men vad gör det egentligen? På söndagen gick vi ut och solade igen, och sen gick vi till loppisen en stund innan jag var tvungen att åka hem då vi skulle ha mer gäster hos oss:) var lika trevligt det! Sen åkte jag hem till jesper och så såg vi det vanliga innan vi gick och la oss.

Idag var jag hos läkaren. Skulle ta imunprover då jag troligen har en imunsjukdom men läkaren tyckte det var orellevant fast jag säkert haft lunginflammation 3 gånger det här året. Idioter är dom på närakuten så måste hitta en IMU mottagning. Irreterande att dom inte kan sköta sitt jobb. Jaja..

Har tränat och bara tagit det lugnt, skrivit lite och sånt idag. Ska kanske iväg och sova hos jesper sen men han tränar så jag får se, blir så sent då och det är ganska tråkigt!


Keep you much longer


Rollin'

Helgen har vart spårad. I fredags var jag med jesper och hans familj, det var mysigt och båda var så slut att det inte behövdes mycket mer för att nöja oss.
I går solade jag och sen kom frida hem till mig och så åt vi och fixade oss lite. Sen drog vi hem till Alex med massa folk. Det var ganska kul men vissa människor kan man aldrig lita på, vissa visar sig vara idioter rakt igenom. Sorligt.
Men hade trevligt ett bra tag i alla fall och nu är jag hos jesper och hjälper han med hans uppsats, han är hos sin farfar så han kommer snart så får jag se vad vi gör, antingen åker jag hem eller så stannar ja och degar framför tvn med honom :)
Här är en bild på mig och frida från igår:) länge sen jag kände mig så lätt som igår, inget kunde rubba mig

Taking back my love

Tjululu, seeeeg daag. Tränat och fixat här hemma, känner mig lite sjuk men försöker ignorera det och hålla mig på topp!
Helg imorgon och det är ju skönt, ska kanske träffa jesper men får se. Han lär ju vara helt slut efter den här veckan så lär inte va en rolig kväll och tycker att allt vi gör är att mysa nuför tiden så imorgon ska jag ha kuuuul i alla fall! Om jag inte träffar jeppe kanske jag träffar Becca imorgon istället för på lördag som det var tänkt. Och på lördag ska jag också träffar Karlis :) Ska även försöka träffa Alex imorgon så han slutar tjata. Hoppas ett under ska hända så jag får sola också gaaah.

Har lagt upp ett tränings schema såhär:
2 timmars powerwalk runt lötsjön/råstasjön 
100(50 på förmiddagen och 50 på eftermiddagen, minst) rumplyft som jag så fint kallar det haha
100(50 på förmiddagen och 50 på eftermiddagen, minst) utskjut? Vet inte vad det heter haha men när man står på alla 4 och skjuter ut ett ben och den motsatta handen och sen tvärt om.
50 situps

Det där gör jag då varje dag :) och äter inget socker eller något under vardagar... Hemskt haha men måste tänka lite framåt ju :) Känner hur som helst det i min otränade kropp nu, men har börjat se förändringar så känns roligare att göra allt nu :) Jaja! Nu ska jag äta upp mina nudlar och sen kolla lite resor, puuuss

Watching every moment

Tjaao, har vart helt uppe i varv så har inte hunnit skriva något ...
Under påsken har jag mestadels umgåtts med jesper, äntligen fick vi lite tid för oss efter allt.
Vi har vart ute från ca 11 till 7 varje dag (då det vart bra väder) och haft otroligt kul. Vi har grillat haft tv spels kväll påskmiddagar och ja allt.. Känns så bra igen. Har ju vart lite körigt fram och tillbaka då vi velat olika saker på sista tiden, fast egentligen har vi inte velat det utan vi behövde bara påminnas om vad vi ville och vad som var bra.
Så lovet var behövligt kan man säga! Men nu är allt bra :)
Igår var jag hos farmor med min familj och åt påsk brunch. Älskar mig farmor över allt annat så det var pricken över i:et till att allt ska va helt perfekt :) sen åkte jag och jesper till kista och jag hjälpte honom med att hitta maskeradkläder till hans skiva som han är på nu.
Jag får ju inte gå eftersom att jag inte är 18... Så väntar på honom här men kommer nog dra mig mot bingen snart :)
Konstiga är att jag inte bryr mig om min ålder, jag är inte som dom andra i min krets som räknar ner dagarna tillsdem blir 18. Har aldrig riktigt brytt mig förrän jag träffade jesper då jag insåg att jag missar allt nytt han testar för att jag är "för liten"... Så känns lite surt att jag missar hans enda och sista studentskiva. Är ju meningen att jag ska vara där. Hans flickvän. Jaja, slut med bitterheterna nu! Idag har jag i alla fall tränat i en och en halv timme så är helt död nu, tänkte gå förbi circle och boka tatuerings tid och gå förbi en hudterapeft men det enda jag fått gjort förutom träningen är att färga mammas hår. Så får antagligen fixa det imorgon innan jag träffar karla.
Kom i alla fall hit till jesper vid 5 och hjälpte honom med hans utstyrsel, sen kom robin förbi och sen även petter och så hjälpte jag han lite också haha söt.
Hur som helst, har kollat the mentalist och sen desperate housewives så nu är jag nöjd och belåten! Alex fyller även år imorgon shit vad tiden går fort, så snart är ju jag 18 endå :) haha
Men nu sticker det i ögonen, så blir ett avslut. Puss hej

Superman

Heejsveejs.
Inte hunnit skrivit sen nu, men helgen var spårad! I fredags åt jag och jesper på kinan med hans föräldrar, sen såg vi en skräckis och så somnade vi om jag inte minns fel.
På lördagen så gick vi ut på en långpromenad och fikade lite, sen gick vi hem till jesper syster och hennes pojkvän och var där, sen fick jag springa hem och ficka mig på en och en halv timme haha sen sprang jag över till karla. Där var det hur kul som helst, helt sjukt bra kväll och alla spårade haha. Vi var 19 tjejer och sen kom david, emil, jose och chribbe men sen drog hälften av tjejerna,ink jag, till en fest i duvbo som logärds kompis hade. Där vi var i någon timme och där blev det mer dricka mer dans och mer folk haha, lyckat! Sen åkte en lagom full jag till västra skogen och mötte jesper och jonas som väntade på sitt tåg, sen gick vi hem till jesper och jag somnade på en gång hah.
På söndagen mådde jag som jag förtjänade, men bet ihop och jag och jesper gick till en pizzeria i pampas och såg aik matchen, petter kom också. Aik vann med ett noll wiie :) kanske blir en bra säsong trotts allt.
Sen gick vi hem och vilade lite, och sen kom petter över och vi såg gladiator filmen eftersom ingen av oss sett den haha. Den var brai alla fall och sen gick han och vi somnade bums.
Gick hem vid halv 10 idag för jesper skulle övningsköra och jag var tvungen att ta ut beyla, och nu sittter jag här.
Snart kommer min faster och hennes bebis hit och så ska vi fika lite, sen ikväll ska jag kanske träffa mallsan eller gå på bio! Puss


Americas best dance crew


Rewind

Tjabbaaa, vaknade 6 idag haha av nån anledning.. Men var super pigg och solen lös så åt lite frukost och tog min medicin blä sen gick jag ut och hoppade lite hopprep och försökte shejpa upp mig.. Sen blev det en lång promenad med beyla som vanligt och sen har jag tagit ett långt bad ochinte gjort så mycket mer, men tiden bara rullar på.
Har allmänt vart en dålig dag, men kunde vart värre om vädret inte vart så fint. Ska tydligen flytta. Ensam. Kul?

Snart ska jag möta jesper som gymmar och då ska vi äta, sen kanske jag stannar eller så ska jag på en fest på ekerö som elin har :) sist jag träffade henne var på min födelsedag, dåligt av oss att inte ses oftare när hon är en så grymt härlig person! Imorgon ska jag träffa dadda på dagen och sen på kvällen ska jag iväg på tjejmiddag hos karla :) 
Nu har ju alla andra lov så ganska skönt att det händer saker oftare nu. Har inget speciellt planerat under lovet, karla fyller år så ska nog förbi henne och överraska henne (utöver middagen) och så ska jag träffa alex. Sen får vi se vad som händer! puuss


Cluster



Bjuder på en grym låt denna fina daaag! Vaknade brevid min bebis imorse och så myste vi lite extra länge så hoppas han inte kom försent, skyndade mig hem i alla fall och tog hand om beyla. Sen har jag diskat för vår diskmaskin är trasig, och har även hunnit städat och fixat med musik. Om nån timme ska jag på Soc möte angående taxi incidenten, och sen ska jag träna lite om jag orkar. Kanske sover hos jesper, men vi får se. Råkade ta three tree oil på en finne jag hade, och detta är då mycket starkt så blev inte som jag tänkt mig. Så är bra om jag inte går runt med smink osv så kanske sover hemma och vårdar mig haha.
Imorgon är det fredag äntligen! Inga planer för kvällen eller dagen, men känner på mig att det kommer bli bra! På lördag ska jag på tjejmiddag hos kaarlis :) och på dagen ska jag och jesper ut på en vår promenad om vädret blir så bra som dom sagt! :) Men nu måste jag duscha, puuss

Fantastisk låt.


9 Crimes


Changed my mind

Tjaao, igår blev segare än vad jag trodde. Efter att jag och moa vart hos tandläkaren med henne så gick vi upp till mamma som var i vår lägenhet i solna, där dom äntligen hade lagt golvet i badrummet! Vart skitsnyggt faktiskt. Sen var vi där i några timmar, och sen kom min lillebror och hans tjej och så åkte vi alla och åt på max.

Kom hem i tid till the mentalist och sen somnade jag! Skönt att få sova ut haha.

Vaknade vid 7 och tog ut beyla men tydligen hade hon redan vart ute så pallrade mig upp i onödan, men väl uppe fixade jag lite hemma och sen åt jag frukost. Vid 2 träffade jag alex och nu är jag hemma hos jesper och väntar på att han ska komma hem från skolan. Ska kanske träffa frida senare också :)

Ikväll ska jag sova här hos jesper i alla fall, kanske gå en promenad om han orkar :) sen blir det greys! Puuuss



RSS 2.0