bff

So you've had some detours
Some stupid men
Now we know what not
to do again
Besides you lucked out
Finally

All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push


booring

tog den här från klara

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Man kan se det på hundra olika sätt men i grund och botten vet man aldrig hur man ska hantera det. Smärtan som tar över en går inte att beskriva för det är inte ren smärta utan den är ful och bryter sakta ned och tär sönder. Jag tror, som klara skrev, att det alltid finns en anledning till varför det skedde. Dock gör det ju inte handlingen okej.. Jag blev tjock och svag, helt enkelt.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
3st

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Ser ingen anledning till att gifta sig, älskar man någon så älskar man någon. Ett bröllop handlar bara om att showa off och att slösa pengar i mina ögon, men OM jag skulle gifta mig så hade jag velat göra det enkelt på en stand utomlands. Barfota.

Blir du lätt kär?

Nej, har alldeles för svårt att lita på folk för det. Min mur lyckas alltid hindra mig, finns bara en som verkligen lyckas komma igenom den muren och det är jag glad över. Skulle jag bli kär varje gång jag tyckte någon var gullig hade jag vart ett train vreck nu hehe

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Charm är väl A och O, sen gillar jag killar med självdistans. Påhittiga, pigga och positiva. Brunetter. Tatueringar. Och så ska de gilla djur.. Någon jag kan ligga i en soffa med en hel dag och bara prata och andra dagen springa runt halva staden med. Någon som ger mig utrymme annars klarar jag inte av människan.

Vad är det mest avtändande du vet?

Typ killar som röker och snusar. Eller riktiga sturestekare som flashar runt med sina pengar. Folk som ser ned på andra och är trångsynta.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Det är väl ett plus att ha något gemensamt så man kan ha en konversation, men älskar man varandra så älskar man varandra. Ibland räcker det mer än väl

Hur länge varar dina förhållanden?
Mina två första varade väl i någon månad, och mitt tredje varade i drygt 3år.

Har du fått ditt hjärta krossat?

Ja...

Vad är det mest romantiska du varit med om?

Efter 3 år med en människa känns i stort sett varje liten gullig sak romantisk. Men det som först kommer upp är väl när jag och mitt ex bråkade och vi möttes vid guldporten och hade liten picknick och satt och pratade i flera timmar och löste det, gick hem till honom och så tog vi ned täcket och låg framför balkongen på golvet och låtsades att vi var och campade och han gjorde massa löjliga läten som vargar och björnar haha och så somnade han där som en riktig campare..

Hur raggar du?

Jag kör på ett enkelt leende men sen finns det ju vissa jag flörtar mycket med men ger upp ganska lätt när det är på den oseriösa nivån

Har du en ”utseendetyp” hos killar?

Ja, tänk http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/princeofpersiajake1.jpg fast med tatueringar och inte så pumpad.. ;D

Beskriv en perfekt första dejt:

gå en promenad vid vattnet och käka glass

Vem var din första kärlek
?
Jesper

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Känns det rätt så kör på!

Vad tycker du om one night stands?
Sålänge båda är med på det så ser jag inget fel i det

Hur är du som flickvän?

Jag är en romantiker, gillar att överraska med att ha bakat något eller att ha köpt något löjligt "hjärtigt".. Älskar att kramas och gillar att hålla handen. Men tar tid innan jag litar på någon vilket gör mig knepig och jag är en liten cry baby, har svårt att glömma saker vilket gör det svårt för den respektive.


new boyfriend


express yourself


hold on to me

okej hej bloggish.
middagen hos faster var hur mysig som helst, kul när alla kusinerna är samlade förutom skåne då :(
i går så åkte jag och hämtade biljetterna till beck, sen var jag jätte duktig och joggade hem med beyla, blev runt ursvik, lötsjön och råstasjön! :) sen in på arken och boka kloklipp. sen drog vi hemåt och duscha och sen iväg med eric till centrum, käkade och sen vart det iväg till bio. såg "the last song" bra film men fan vad jag hatar cancer. blir så jävla ledsen.. och kan konstatera att jag inte är en sån tjej som ska gå på bio med killar då mina tårkanaler är lite svår hanterade hehe


och vilken kille liam hemsworth är... mums
hur som, efter bion mötte jag karla och så drog vi till ego där det var någon bjudning, och efter det drog vi till jensens skiva på royal var trevligt :) sen drog jag sonkan och karla hem!
vaknade med universums feber idag och de är ju gött... så har avbokat hela dagen och ska bara kurera mig inför valborg, då händer de mycket grejer! ska först iväg på intervju, sen på karlas mössmottagning, sen middag innan vi drar till uppsala med johan och ekwalla och gänget, amanda och katta och tjejerna ska dit ocksååå :) sne drar vi hem och förbi ego och säger hejdå till clabbe som har sin sista dag :( sen får vi se vad kvällen har ett erbjuda..
sen ska ju min farfar opereras också :( jätte jobbigt ...

o


ehehe

https://www.flashback.org/t1175251

M säger:
hahaha
2010-04-27 02:46:59 M: ligga?
2010-04-27 02:47:19 ´nadia: haha nää
2010-04-27 02:47:21 ´nadia: lungt
2010-04-27 02:47:21 ´nadia: ;D

hahahhaha matte


blandat

http://www.badtattoos.com/ - såhär synd är det om människor

idag bjöd jag ut en 93:a på dejt HAHAHA

måste komma bort från allt snart

är skadad


dont be shy

shjao! har nyss kollat vampire med moa, så jävla spännande!!!!!!!!!! orkar inte vänta tills nästa torsdag på att de ska komma ett nytt jäkla avsnitt... hur som, sitter och pular med lite musik och ska snart ta tag i min mail, här har ni lite bilder och en låt som spelas just nu!
http://open.spotify.com/track/68UUsHMgJJW5yvROXv3INJ


nothing to lose

hur gammal är han egentligen? typ född 94? inte så stort mellanrum ju... hehe

my nizzle used to dribble down in VA

helt slut, har vart barnvakt 08.00 till 17.30 och sprungit runt i parken och haft tvättstugan och var även iväg till kista och hämtade ut biobiljetter tills på onsdag! duktiii miii hehe
såhär ser min vecka än sålänge ut:
tisdag: barnvakt och sen middag hos min älskade faster med kusinerna!
onsdag: hämta biljetter till beck premiären, gå förbi soc minimaria och sen bio på kvällen!
torsdag: luncha med petter och barnvakt
fredag: jobbintervju och valborg, tvättstuga, farfar opereras, karlas mössmottagning och sen ut i natten med grabbarna
så ni vet liksom.. och snart snart snart gotland!!!!!!!!! hehe typ 2-3 månader men whattahekk

fuck

"You can fake it for a while, bite your tongue and smile.
But when you're starting to fake it to yourself, you've gone way too far"


mhm!

several months since and we're still goin' strong, doesn't that say something? like maybe we belong...

looks like daddy's little girls aren't sugar and spice and everything nice

tja tjo!
nu är det söndag igen... helgen har vart galen haha, fredags så var jag barnvakt sen kom karla hit och fixade lite innan vi drog till henne, förade och mötte linn och drog till ego och där gick det utför haha, länge sen ja va så bakis som jag var i lördags :( men vaknade med tuppen och så käkade jag och karla lunch i solen och sen drog vi hem till mig och kollade på tsatziki haha väldens sötaste ungeee!! tänk om alla killar va sådär va! sen drog vi ut.
idag fyller min kära mamma år :) har vart barnvakt hela förmiddagen så vi har gått runt i solna, sen nu har vi fixat massa gott som vi ska äta och så ska vi kolla igenom hela solsidan haha! sen kommer gisse och karla hit och så får vi se hur kvällen slutar :)
här är två bilder från mattes skiva i torsdags :))


alla vill leva den svenska drömmen....


gaga


lady gaga är helt sinnessss bra!


control


i bet that you...


rich nigga shit

man vet att man lyckats när man har en lambo chain...

hi fi love

tjenis! tränade idag, kände mig lite som rocky när jag stod där i regnet och slet men nu i efterhand är liknelsen mer en blöt hund hehe :( sitter och pular med jdownloader och snart börjar joey, sen ska jag träffa karlizz och mysa lite!

min träningspartner


haha!


vill seeeeee


wilde

"After the first glass, you see things as you wish they were. After the second, you see things as they are not. Finally, you see things as they really are, and that is the most horrible thing in the world."

<3


breven som skrevs dom kom inte fram..


sayin no


bild bomb


the heart is a rebel


2


1



0

I was in love a million times. First when I met him and the rest, was when everytime I look at him.

aj


heartless

skakar. gråter. spyr.
finner inga andra ord. helt jävla sinnessjukt. hur fan kan man göra en sån här sak mot något?
vad är det här för jävla värld
http://svt.se/2.33538/1.1959673/filmade_nar_de_eldade_upp_kaniner


never say never


that its all for the best?

i really need you in my life, because things aint right...

late night drinker

shaaa, igår var jag ute med tjejerna, blev cattelin och ego (cattelin måste vara de SÄMSTA stället ever!!!!! har nog aldrig haft kul där för alla är så jäkla otrevliga) var kul men otaggad så vart tidig hemgång.. idag när jag vaknade snurrade allting i huvudet, trodde först att jag var bakfull men icke utan jag var lite mysigt sjuk sådär! men karla kom hit och så käkade vi lite och kollade på runaway bride och sen såg vi på saved hahaha sjuk film... och sen blev de en promenad med beyla och sen drog vi hem till fredrik och spelade tvspel, fick smisk så de bara sjöng om det så ska börja träna lite ;)
kom hem för ett tag sen och dricker mitt lilla te.
imorgon har jag inga planer men ska tydligen bli dåligt väder enligt min lilla väderflicka amanda så kanske myser hela dageeeen.. :)
här har vi en bild ifrån idaaag då


orkar inteeeeee

mina bästa vänner här inte av sig och undrar hur ja mår ens fast ja tänker på dom varje dag
och när ja hör av mig så har jag tur om dom svarar ens
haha så duuuuuumt
hatar att gråta

i heard people die while trying to find them

sha!
igår kom karla hit och så drog vi på en lång promenad runt huvudsta och solna, sen drog vi till karla. kvällen var nice, hård och lång haha.
imorse när jag kom hem så var det sååå ljust så kunde inte somna, och min röst är kraxig som en häxa just nu. men har vart ute och gått och körde lite hopprep också.
ska träffa karla senare och får se vad vi hittar på! peacE


ingen jävla daddyfuck på min födelsedag!

igår kom karla hit och så vart de lite plugg och vila och sen drog vi och handlade, sen hem till henne och fixade lite innan vi drog hem till sandra och förade :) var jätte trevligt och sen åkte vi in mot grodan där robin spelade.
massa roligt folk där men drog hem relativt tidigt för jag fick problem med mitt revben igeeeeeeen...
men aaa hur som, snart kommer karla hit till soliga solna så ska vi käka lunch och sen ikväll blir det utgång.


RSS 2.0