I gotta be strong

blir en hemma kväll trots allt, mår så himla dåligt och dagen blir bara värre så ska ta hand om mig själv ikväll istället, ska alldeles strax ut på en liten promenad och tänka lite och sen ska jag fixa naglarna och läsa nya elle..
blev ännu mer ledsen idag som toppen på isberget :( hatar att vända mig till folk som skiter i en. men aja slut med det nu,.. som de säger gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig. meeeeeeeeen har tillräckligt med problem så tänker inte börja med det största ännu en gång, måste ta mig ur allt de här nu en gång för alla för de funkar inte att låta sig själv dras ner så här mycket längre.

sååå, nu är vi lyckliga klubben igen och då bjussar man på lite lycka!!

0

sluta vara så arg på mig när jag ständigt försvarar dig

Can't get through to you

you're my herione in this moment
i'm lonely fulfilling my darkest dreams
all these drugs, all these women
i'm never forgiven

mmmmmmmm


i've used all my wild card

Hej bloggen.
Igår vart det ego, sen grodan och sen ego igen och sen white..
Och idag har vi haft adventsfika här hemma med massa släktingar och vänner och sånt, jätte mysigt faktiskt och min bästa farmor var här <3
ikväll kanske jag ska ut till caféts final, men mår verkligen hemskt idag tack vare vissa plus att jag är jätte sjuk så tveksamt.. men hoppas ni haft en bra första advent!

the wait is over

Tjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeenis hahaha galen kväll igår och drack faktiskt japp inte alltid så duktig va!
började med att jag och karla shoppa ltie och sen åkte hem till henne och åt och fixade oss, sen åkte vi hem till camilla där vickan var och så spelade vi något kortspel som går ut på att supa ner varandra hahaha va kuuuul, sen skilldes vi och jag och karla drog till ego, där alla roliga var som vanligt och don thomaso (?) spelade..
träffade massa trevligt nytt folk... haha
hur som, var där till stängning och sen drog vi vidare till white.
hahaha mådde riktigt bra en stund men när jag kom hem gick det utåt så blev en liten incident haha!! pratade även med niclas i telefon i typ en timme haha måste vart skit jobbig :$
men men mådde super när jag vaknade idag faktiskt och åt en avokado macka med kaviar och salt muuums :)

idag ska jag iväg på bio, blir new moon igen (A) hihi sen ska jag möta karla efter det tror jag och så blir det utgång! puss på allaaaaaaa

Hemgång igår


HAHAHA så jävla full min lilla älskling!!! Stackars killen på tåget hahaha men åkte tunnelbana med honom sen så de var lugnt och han gillade oss så ingen skada skedd... haha!!


i want perfection

Hellu, igår vart det utgång! först blev det eog med alla rolig och mindre roliga personer, kim och sonny var till och med där hahahaha, fyllokim;) hur som, var där tillstängning och sen drog jag, karla patrik och tommy till village och var där ett bra tag sen vid halv 5 rullade vi hemåt..
idag mår jag inge bra för jag är så jävla trött på respektlösa människor, speciellt folk som ska leka att dom bryr sig och stå och gråta över saker dom gör men endå fortsätter och gör värre saker varje gång??? haha BULLSHIT! alla vet vad du är så du kan sluta leka, tillslut kommer han se också :)
men meeeeeeeeeeeeen inte gråta över svin och suggor :) är bättre än er och de kan ni inte ta ifrån mig :) kommer heller aldrig någonsin förlåta så är din förlust :)
ikväll kanske det blir utgång, ska snart iväg och shoppa lite och sen ska jag hem till karla och ta hand om hennes lilla hjärta <3


Got the world on her shoulders
But no one to hold her

Just constantly looking for something better
So watch from the distance
As she moves through the crowd
Just slightly damaged, just slightly out

It’s these broken times
When nothing is quiet
Well I thought it would be like
I don’t know what’s right
Got some questions left
I’ll be making a progress


torsdag

heeey bloggen, mår inge vidare är ledsen och ner booo :(
hade behövt lite kramar och skratt med någon snygging men icke! så blir väl utgång ikväll för känner att är jag ensam inatt dööör jag ..... inge mer att skriva så peace out

Videor (vet inte hur man vänder dem)



Onsdag

Hej torsdag! :)
Igår blev det utgång.. skulle bara bli en liten stund men ja så blir det ju aldrig haha... vart ego fast jag lovade mig själv att inte gå dit men som tur är var de jag inte ville träffa där haha..
Var ganska vilt och filip och hans vänner kom så vi satt på vippen helt ner sprutade i dricka, karla var dock värst hahaha och amandas ragg kom x2 HAHA!! bra kväll för amanda;)
Hur som, var där ett bra tag innan vi alla drog till village men redan innan vi kom in så satt en viss person (säger inga namn) och spydde på bänken utanför hahahahahhaha men hon skulle promt in så vi följde med och sen hann vi inte komma längre än till toan så var det dags igen för damen så vi bestämde för att släpa hem henne haaha... :) bra hon mår idag kan jag tänka mig! ;)
Fick ta nattbussen hem, och självklart var de 40 minuter tills min buss gick så tog den andra och fick gå från västra blöö. Somnade i erics säng med alla kläder på och ja haha ush.. Gick i alla fall ut på en riktigt lång promenad vid 10 och kom in 12, skööönt! Är ju super fint väder idag :D sen vet jag inte vad som händer ikväll men är sugen på att se en film med någon goding så ska väl kolla runt lite.. :)
här kommer lite bilder och videor från senaste tiden haha!

mm that its all for the best? well ofcourse it is..


Hellre stupfull än kär

Ge fan i att ge mig fjärilar i magen

Karla

Först ska jag börja med en rolig dialog vi hade i söndags.
N är alltså jag och K är karla, för er som är lite bakom flötet!

N- hahahaha oooorkar inte..... så jävla typiskt!!
K- haha äh kör endå
N- nej jag vill inte förstöra något mellan de
K- han har ju en egen hemsida till och med...


Hahahahha det är en av anledningarna till att jag älskar henne så mycket.
Hon är natt och jag är dag. Hon är best och jag är friend. Vi bråkade inte ens om vem som skulle få vilken del av halsbandet för vi är varandras halvor redan haha. Hon bryter regler och jag skapar dom.
Hon är den med tempramentet som kastar saker i väggarna och jag är den tysta som krigar inombords.
Men vi funkar så bra ihop, möjligen otippat men vi matchar så bra kanske just för att vi är så pass olika.
Hur som helst så förstår vi varandra väldigt bra, och just nu ser jag hur du ligger på botten fast du aldrig skulle erkänna att det var så illa. Och du ska veta att jag gör allt i min makt för att förhindra att de går längre, men envisa lilla du måste lyssna på mig också hahaha (du vet vad jag menar)
Men väljer du att inte lyssna så klarar vi oss igenom det endå, det hoppas jag du vet.
Sålänge vi har varandra så kan ingen krossa oss 100% :) älskar dig så mycket, sluta tvivla!

I don't like to hurt


Som viktor sa..
"den här låten vill jag fan knulla till!"
bra bra BRA låt!!


im doing it for the thrill


My life would be easy

Bombaderar min blogg med inläggg hehehe men vad är den annars till för?? :) här har ni massa musik som jag hoppar runt till just nuu :)

Tik tok

Hej onsdag! Är sjuuuuuuuuukt taggad på att gå ut ikväll hehe... i might just flip over! Men alla ska jag till ego så blir nog inte att jag går ut.. så vill man göra något med en cool tjej är de ba o ringe!!!! :)

Ska baka och städa massa idag, sen ska jag träffa amanda och senare karla och så ska jag köpa ett par skor!

Tisdag

Heeeej sötnosar!
Idag mår jag lite bättre och de är ju något i alla fall..
Har stor städat inför adventsfikan i helgen och de känns skönt att jag fått de gjort äntligen!
Har även träffat karla och amanda en stund och hittade ett par skor jag ska köpa imorgon :) imorgon ska det bakas!!! :) pussss på alla

Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Du ville prata häromdagen
Och helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Boy

Feeling alright boy I feel just fine. Might even take it all the way with you. Tonight is ours so baby let’s go. It feels so right I can’t say no

Beyla


Note

SMS KOMMER INTE FRAM TILL MIG, SÅ MAN FÅR RINGA!!! just so you knooooow


Done

Ta bort min smärta


hahaha


Thought

Imorse vaknade jag av att jag var så himla kåt, drömde en sjuk dröm om lite folk hahahah och vart chockad över att jag var så kåt eftersom att jag inte vart kåt en enda gång på typ 3 månader, men så kom jag på att jag egentligen ska ha min mens nu så var bara därför :(
men men KUL att ingen vill ha mig så jag får klara mig bäst själv!!!!


6


Tatuering

Är sååå sugen på att fixa en till tatuering, men har lite problem bara....
Vet vad jag vill ha men grejen är att det är så mycket jag vill ha. Så vissa av sakerna jag vill ha kommer att krocka och jag vill inte att det ska se kladdigt ut..
Och så jobbigt att behöva välja vad man vill ha, vill ha en sak mellan skuldrorna men samtidigt vill jag ha en sak som går ner från nacken till ena skuldran.. Och det går ju inte.
Sen vill jag nog bygga på min på revbenen. Och så vill jag göra en vid troskanten.. och ja ni hör ju.
Hjääääääääääääälppp mig någon söt filur!
Sen har min snygga vän melize fixat längs ryggraden men har inte sett den än tyvärr, men kan gissa att den är grymt snygg!!

Idag har jag inte gjort någonting. Är sjuk och mår jätte dåligt både psykiskt och fysiskt men men!! Såg på den bästa sommaren med mamma och moa... hahaha stasse<3 
Och imorgon, om jag är frisk, så ska jag på bio och sen iväg och handla lite saker! :) puss

höst vinter vår sommar höst

Jag är fast
månaderna
lukterna
känslan

löven faller
redan utan dig

snart snö
snart jul
nyår
ensam

alltid är jag ensam
fast jag är omringad vart jag än är

folk tar i mig
andas samma luft som jag
vill vara en del i mitt hjärta

men jag är alltid ensam
ingen kan ta sig förbi min mur
inte den här gången

muren är sparad till dig

Måndag

Mår riktigt, riktigt dåligt. Vore skönt med lite söta sms..
men sånt händer ju bara i drömmar.


Sayin life is a thing when you learn you grow

Check it out! She keep her head up in space like a satellite
Because she got a insatiable appetite
For stayin out late night with all the parasites
Plottin on the way to cop a little piece of paradise
Her dignity the only thing that she could sacrifice
Just get the monkey off her back and she be back in like
Five minutes, she stay on the move
She looked smoked up, and stoned at the buildin refused
All coked up, alone she ain't even in tuned
And it's sad cause she ain't really have a reason to use
She was a pretty girl cleaner than the board of health studied than enjoyed herself
I don't know what drove her to avoid herself
Destroyed herself and took a taste of the yay
And now she on the track workin while she wastin away
It's safe to say she lookin for some place to stay
Whoever got a lil' paper to play could get a slice of this..

Im the only thing im afraid of

Jag har insett att min senaste kyss... idiotisk
Jag lyssnar på... john ME
Jag pratar... snabbt och sluddrigt
Jag tycker om... snälla människor
Min bästa vän är... karla
Min första riktiga kyss var... glömd för länge sedan
Jag längtar till... gotland
Jag hatar... vad du gjort
Jag gillar min... rumpa
Jag kommer alltid att... komma ihåg
Jag är hemligt förälskad i... HAHA glöööm
Sist jag grät var... idag
När jag är glad så... inbillar jag mig själv att inget hemsk någonsin hänt
När jag vaknar på morgonen så... gråter jag
Just nu tänker jag på... lite jobbiga saker jag måste ta itu med
Idag har jag... inte gjort något alls!
Inatt ska jag... sova bra och länge förhoppningsvis
Imorgon kommer jag... fika och sen bio ser det ut som nu..
Jag vill verkligen... att allt ska vara ännu en mardröm och att jag vaknar snart

Thought

Har inte drömt en bra dröm på 5 månader


New moon

Det bästa med new moon var nog musiken.
Helt sjukt hur de kunde få ihop sån bra blandning, lyssna och njuuuut :)







No sound but the wind


Fuck it

Heeij, jag är dum i huvudet och har förstört allt!!!! göttt...

aja helgen, i fredags var jag på bio med teten, GYMMM film måste jag säga, very sexy!! Nej men dom speglar smärtan väldigt bra och man känner igen sig i hennes sits så vart lite tårar hehe blödig tjej. men hur som, sen drog jag och mötte karla och vickan och så drog vi till royal en stund där i stort sett alllaaa var haha, dansade med fcz tore!!!! ghaahahhahah
Jaja sen drog vi till ego och var där till stängning, sen vidare förbi amba och sen white och sen grodan. Sen drog vi hem till nicklas och viktor med felix och efterfestade..
I lördags mådde jag inte bra alls, trodde jag var magsjuk till en början först.. men blev en runda i centrum med mamma, emilia och karla. Kom hem och somnade på soffan men sen stod karla utanför min dörr så var bara dra upp sig och fixa sig och så drog vi ut. Blev grodan och ja de var väl en okej kväll....
Idag ska jag bara döööö :) riktigt trött på mig själv och hur jag satt mig i den här sitsen och sårat folk. Orkar inte med mig själv så jappp blir att låsa in mig och försöka haja vad fan jag håller på med! Förlorat alla jag bryr mig om och alla som ens bryr sig om mig stöter jag bort som ett monster.
Har blivit precis som vem som helst så jävla vidrig. Kan inte fortsätta göra såhär.
Men jaj.... hoppas alla andra hade en super helg!! Puss

Lite peppmusik



Grym kille haha


hahaha

karla säger:

stort huve

asså äcklig han såg ut på de tvån med henne

ovårdad

men de gillar judu


Vill hålla handen med någon


think im gonna lose my baby

Hej ni alla på andra sidan skärmen hehe!

Nyss hemkommen från filmen och kan ju säga er att den var riktigt gripande..
Såg som sagt på "the box" med Cameron diaz och den var nämnd som en thriller om jag inte minns fel och de vart lite klagomål från min aggressiva dejt karla ang. det <3
Hur som, skrek till för att den var läskig, skrattade för att den var fin och grät för att den var hemskt. Se den!

Imorgon ska jag möta karla en stund under dagen och sen blir det new moon med teten:) efter det ska jag möta upp tjejerna och så blir det utgång yeeey kommer bli en spårad kväll som förra fredagen hahaha..
mer har jag inte att säga :) puss


call it what you wanna call it

HEEEEEJEEEE :)
har vart med karlis i stan idag jäte mysigt hittade en jacka :) och fick ett skitsnyggt armband på köpet!!... nu sitter jag hos karla i alla fall :) vi har ätit lite och ska snart iväg och se the box på bio! mys :) puzzzz
lägger upp bilder senare!

Music


HAHAHAHA

Hääär har vi en liten bild från min och karlas baking... HAHAHAHHAHA ser ni smörklicken i partybollen?? karla gillar smör....

Inatt drömde jag om dig

Hej bloggen!
Idag är en såndär dag då man känner sig lite nere och allmänt otaggad på allt.
Lite ont i hjärtat och i kroppen med andra ord. Men whattahekk!
Har inte gjort ett smack idag och det är såååååå sköönt:) men ska snart fixa mig och dra iväg till solna och sen kista med min gangstervän och så ska jag köpa mig en jacka!!! Äntligen ska jag vara varm och gosig.
Sen vet jag inte vad som händer om jag fortsätter min dejt med henne eller om jag träffar någon söt människaaaa.... who knowssss
Och dadda hoppas du läser det här, hör av dig!!! blir orolig när jag inte får tag i dig!

photo


<3

Nu ska jag till stan med S och sen träffa dadda och sen baka med karla... puss

Igen

Eftersom att det tydligen är så viktigt för vissa att ha koll på mig så har jag valt att börja skriva här igen, men den andra bloggen (www.shesaystoherself.blogg.se/private) kommer att finnas kvar där jag publicerar mina texter och känslor.

Så, en summering av helgen som vart.
Fredag
Färgade håret, taggade hos karla och sen mötte vi vickan. Blev royal en stund innan vi drog till ego där vi stannade tills stängning. Sen drog vi vidare med grabbarna till grodan där vi stannade till stängning även där. SJUK kväll hahaha..
Lördag
Låg i sängen till 2 och trodde jag var död vilket jag inte var, gick upp fixade mig lite och sen åkte jag till karla om jag inte minns helt fel? Vi drog ialla fall till grodan med vickan, agnes, camilla och emma men sen blev de som de blev så jag och karla drog hem till henne och tog de lite lungt.. ¨på vägen hem träffade jag även jocke och tompa så fick sällskap hem det var trevligt :)
Söndag
Mådde riktigt dåligt sen gårdagen, psykiskt, så tog det lungt hela dagen men tog tag i mig själv och mötte vickan och karla vid nivå och så drog vi till cafét för att heja fram felix, viktor och grabbarna vidare i semifinalen :D dessvärre kom de 3a och fick ett wildcard men de kan inte den dagen så ja.. lilla moreno med amba kom sist haha bubben! Magenta och grodan vann :) var väldigt vilt och champange sprutade överallt och krossade glas låg över allt men var riiiiktigt kul hahahha fick även ett ragg som vissa av er kanske känner igen:
http://blogg.stureplan.se/hibbs/wp-content/uploads/2009/01/n753315005_5563868_8631.jpg

hahaha tanken var att vi skulle på efterfest med honom men neeee så blev de inte :) kom hem vid 4 och var helt död.. och igår var jag och karla på galapremiär av extract, väldigt speciell film och vi fick ett årskort på bio och fri entre under hela filmfestivalen :) hihi fick lite mer roliga saker också. Stasse var där också...
här är lite bilder.



RSS 2.0