Rule out

You cant keep fucking with someones feelings just because you are unsure of yours

Dirty mind, lonely heart

Vad har hänt sen sist jag skrev då? Chrille vann deltävlingen på hells (Simon spelade inte.) så nu på torsdag är det final, heja!! Fredagen var alla svinbakis, tror jag aldrig mått så dåligt faktiskt... Men var bara att jobba på :) lördagen var jag fortfarande bakis men blev jobb där med haha. Söndag likaså, Arsenal förlorade mot bolton så jag ville egentligen bara be alla dra åt helvete.. Slutade ett så var helt död på måndagen, vilket var mammas födelsedag så vi hade lite gäster över sen träffade jag Adam. Idag har jag och eric vart och shoppat runt i Bromma blocks, var trevligt. Sen hem och middag till i himlen finns inga känslor haha sååå fin film! Snart ska jag ut och jogga och avsluta med en solning, imorgon ska jag jobba till ett sen hem till karla. På torsdag ska vi mysa innan finalen på hells :) ska kicka förbi Adam och hans vänner innan om jag hinner! Sen jobb hela helgen :)

Journey

Fyrverkerier är som vackrast när dom faller. Ni vet, sekunderna efter att deras blomform slagit ut, när dom efter att så snabbt åkt upp, sakta faller ned igen. Samma sak med människor, när en människa tappar sina rutiner och sitt lugn och bara är, gör vad som faller sig in utan att ha något att förlora, då är den som mest naturlig och som vackrast. Endå envisas vi ständigt med att försöka ha allting så perfekt.

Quit crying your eyes out

I think we're running out of alcohol
Tonight, I hate this fucking town
And all my best friends will be the death of me
But they won't ever remember

another dollar another day

aaa vi behöver ju inte snacka om liverpool matchen... imorgon är det nya tag mot spurs! och efter blir det barca-real :) igår efter jobbet så blev det en sväng förbi sofias kompisar med frida, vi satt och drack vin och skrattade och sen blev det viktoria. hade skit kul men sen var det dags att röra sig hemåt. idag käkade vi ute och fixade biljettter till matchen på torsdag. snart ska jag ut och jogga lite och sen blir det någon film :) imorgon ska jag färga karlis hår, sen som sagt så är det fotboll. torsdag är det aik-gbg och sen på kvällen spelar chrille och simon! hetsigt men sånt är ju också kul!
här är en video på världens vackraste röst. i mitt tycke.

pretty pleaseee


it all comes back to you

ja tja tjaa!
sen jag sist skrev så har allting ändrats radikalt.
till att börja med så vart den där fotbollskvällen en snefylla på ego som slutade i tårar utanför råsundastadion, ha-ha-ha. som vanligt alltså. vaknade och var så jääävla bakis i torsdags men tog en sväng till centrum med mamma innan jag gick tillbaka till min sköna myshörna på balkongen, en pepsi rikare! fredagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde innan jobbet (i know, förlåt men min insomnia snurrar upp mitt huvud) blev i alla fall käk på jobbet med tjejerna innan. tror jag. hehe
sen kom frida, amanda och sofia dit och så svängde vi förbi gaudi en stund, sen åkte vi alla plus mange hemåt. sov hos frida, vaknade vid 11 och så gick vi över gatan till pizzeria lötsjö och gottade oss, sen mys till talang 2011 och så såg vi "cornelis" väldigt fin film :) svängde förbi solna och gick lös på lite affärer och sen hem och käka thaimat med mamma och pierre. bra dag i stort sett men väl på jobbet sabbades allt som vanligt och åååååååååååå så trött på det här och på alla. fuck it tänker inte ta din jävla skit längre.
"säg inte så, gilla inte så, se inte så" bla bla bla. men du får visst göra vad fan du vill va. fuck you very much.
ord betyder ingenting sålänge din jävla handlingar visar mer. nu har jag fan fått nog.
MEN MEN ska inte slösa mer engeri på dig då du tydligen inte tänker på någon annan än dig själv, sitter och pratar med bästa sonny nu och han får allt att kännas much betterrr:)
ska strax lägga mig, imorgon blir det jobb 14-23 och så möter vi liverpool så bara att va pigg! peaaaaaace

sååååja


den där bieber

han e ju för charmig va. något år hit och dit spelar väl ingen roll...

waiting outside the lines

“I am leaving you. I am not sure if that’s what I should do… It hurts so bad. I am wanting you, but I can’t go back. Trying to find, that all elusive piese of mind, stuck here somehow… Shrouded beneath my fear, and now I don’t need it….”

grind

tjobballlOOO00
igår va mys! vi käkade jätte god cous cous sallad och drack rosé och kollade på the switch, vi blev lite böliga mot slutet av filmen så då vart det massa tjejsnack :)
idag är jag bjuden på dejt! ja, kan ni tänka er? hehe nej men det ska bli trevligt. vad man ska ha på sig är ett mysterium dock. sen blir det en sväng till lion med amanda och karla, har inte sagt att det är fotboll så dom lär bli jätttee glada på mig hehe!

Love & Happiness


millions like us

tjoooba
ska snart iväg och mysa med karla och amanda! först blir det lite ärenden i kistan, puuuuuuuuuusssssssss

bamboleo


hår hit, hår dit...

så nu har jag i stort sett vart blond brunett i en måndag och är redan trött. är kanske för att det inte blev samam färg som jag ville ha, eller för att man måste underhålla den där jävla utväxten hela tiden. eller helt enkelt för att brunetter är lite mer sassy! onödiga pengar hur som helst men whattahek...
här e en fin spotify lista! http://open.spotify.com/user/janneanne/playlist/5Odu90FxUDBNGVUfog8PSC
lyssna och njut. PUSS

sigh forever

Sara: “The royal family leaves, but Iker Casillas stays… Well, look how we started, and look where we are now.”
Iker: “What do you want me to say? What can I say"
Sara: “Well, tell me how you feel.”
Iker: “I’m very happy, it’s a great moment… I think we deserved it from the beginning ‘til the end, and I thank all the people who support me; my parents, my brother…” [pauses for a moment as he gets emotional]
Sara: “Nevermind, let’s talk about the match.”
Iker: “No - to my friends, and you.”

muums


billy is a runaway


lördag

lyssar på iggy pop, dricker gammal jucie(INTE jos) och deppar.
när blev jag så bra på att fucka upp allt?
rör om i grytan allt för mycket och så står jag där. själv.
ba förlorar allt hela tiden. förjävligt.
och igår gjorde jag något dumt som jag inte gjort på sisådär 5 år
rent ut sagt idiotiskt men fan vad levande jag kände mig
värt det, hundra gånger om
känns som en miljon människor tjatar&pratar med mig idag.
ush vill inte veta av någon, vill bara ligga här och lyssa på musik tills jag blir ett med sängen.
fast nä, ska ju jobba later. wow

i just wanna run


The only antidote to mental suffering is physical pain


RSS 2.0