nandos! booo


could it be?


hallå i stugan!

i torsdags jobbade jag lääänge som sagt, men de va kul :) på kvällen kom grabbarna och sarah och leyla till baren så när jag slutade satte jag mig med dom en stund innan jag åkte hem! helt slut var jag haha. hur som, i fredags mötte jag karla och så gick vi runt i stan och käkade lite innan vi drog till salongen och sabina fixade oss :) sen vart det jobb! efteråt drog jag till nype med amanda och gänget, sen drog jag tommy och oliver hem. i lördags var det stor handling och fika innan jobb :) sen till ego, white och ego igen och kvällen slutade riktigt illa... men allt är ok :) söndagen rörde jag mig inte ur sängen haha!
ska snart iväg och köpa lite julklappar och skor åt moa sen blir det el classico ikväll!!! såååå nervös
måste även kolla in paradise hotell ikväll... har inte sett ett enda avsnitt den här säsongen för det känns så sjukt att se johannes på tv, men nu ska amanda hoppa in ikväll hahaha så sjukt så då måste man ju kolla!
hoppas ni mår bra! puss

love the way you lie part II

hasselnöts kaffe och julvört!!! såååå bra morgon med lite apelsinjuice på det :)
har nyss vart ute och lekt med beyla i snön en halvtimme, man blir så glad av se henne så lycklig :) ska snart iväg och jobba, blir en lång dag 11-14 och sen 18-01 och mellan måste jag fixa lite julklappar och luncha.
hur bra är inte den här låten?
Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)


all i need is you


Lista

hur gammal är du? 19 år
hur lång är du? 170 cm? jag vet inte. står 173 på legget men det tvivlar jag på.
stjärntecken? Tvilling
hur bor du? Med familjen i solna.
är det din bästa bostadssituation någonsin? Har inte precis mycket att jämföra med men det är väl bra. Ser fram emot ett eget place bara.
arbetar du? Si, på en bar.
ville du jobba med det när du var liten? Nej, då ville jag bli journalist. Eller florist haha.
är du nöjd med ditt liv? Nöjd är jag nog ja, men jag vill så mycket mer. Vill gå en bygg utbildning, vill kunna bygga ett hus från scratch och sen inreda det åt folk. Skapa ett hem och se deras lycka. Typ ett eget företag. Och bli svining rik. Men man kan ju inte få allt i livet, ha!
hur långt är ditt längsta förhållande? Sammalagt ca 3 år
har du bott utomlands? Nej, men snart så! Om allt går väga. Sverige är för kvävande.
har du en fin familj? Ja, en aning problematisk och speciell men fin.
vad är det knasigaste jobb du haft? Knasigt vet jag väl inte men var en dum idé att försöka mig på telefon säljare ha ha ha.
gillar du att resa? Älskar det, älskar att lämna allt. Får sån ångest varje gång jag ska tillbaka.
vart har du varit senaste två åren? Oj har inte vart utomlands i alla fall. eller? jag vet inte, minnet sviker mig. Tror det vart mycket sverige hur som.
favoritstad? Som jag vart i? Måste säga visby. Som jag inte vart i? San pedro.
nästa resa? London. Eller madrid. Fast kanske paris... Eller whatahek nöjer mig med vad som helst!
religion? Avskyr jag. Folk behöver något att tro på oftast, absolut. Men klarar inte av att folk ska proppa på en med massa skit. Tror väl på vad jag vill. Men nej jag har ingen aning, är nog lite av en agnostiker.
ämne i gymnasiet där du fick högst respektive lägst betyg? Spanska och engelska gick bäst. Svenska lektionerna var roligast. Det som gick sämst var matten.
vad använder du för smink? Foundation från tyskland, extreme collagen från loreal(?), brunpuder från tyskland, puder från max factor. typ det och sen små saker men det är det dagliga. 
vad gör du regelbundet för ditt utseende? Ansiktsmasker, och sen lite jobb med medicinboll typ. Kan ju inte jogga för fotjäveln. Så gör lite för lite faktiskt.
vem ringer du om du är ledsen? Ingen, ringer efter nån timme när det värsta lagt sig. Då blir det karla. Är jag arg får philip ta smällen <3 hahaha
vem kommer snabbast över om du är ledsen? Karla, men det är för att hon är den enda jag hör av mig till haha. Vet några som säkert hade kommit utan att blinka också.
vad gör dig glad? Ödmjukhet. Folk som skrattar tills dom gråter. Eller att se någon riktigt lycklig, så att dom lyser sådär fint.
vem är du mest lik i din familj? Är nog väldigt olik alla i min familj, men min moster är jag läskigt lik på alla möjliga sätt.
vad köper du oftast till dig själv? Cola, lakrits och sol. hehe
till hemmet? Mjölk, typ.
favoritdetalj hemma? Vår schäslong, eller nya tvn. Perfekt fotbolls tv!!
vad är ditt nästa mål i livet? Bli sjukt uppstyrd
vad är du mest stolt över om dig själv? Att jag lyckas hålla fast vid saker jag gillar och ha fötterna på jorden när kroppen vill flyga iväg. Eller att jag alltid lyckas vara positiv utåt.
vad arbetar du på? Att lära mig att släppa saker. Har så jäkla svårt att ge upp. Säger det en miljard gånger men endå ger jag inte upp. Sätter mig i jobbiga situationer oftast. Och försöker jobba på att öppna upp mig mer för människor som är nära mig.
vilken kroppsdel tycker du bäst om?
Gillar nyckelbenen när jag är smal. Vaderna är helt okej med.
vad i ditt ansikte tycker du bäst om? Ögonen skulle jag nog säga. Hade jag vart modig och rik hade jag fixat till näsan och läpparna lite typ.
vad får du ofta höra att folk tycker är fint på dig? Mina ögon, eller mitt hår.
tränar du? Nej... Men jag vill! Det är en början. När jag får min lön ska jag skaffa ett gym kort.
vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Blåst, klumpig, problemfylld och knarkad
vad tänker de sedan? Rolig, smart och livsglad hoppas jag.
hur vill du att folk ska se dig? Vill att folk ska se att jag inte är som vilken sturebrutta som helst. har nåt innanför pannbenet och lider av ensamhet samtidigt som jag älskar det. Konstnärlig? Jag vet inte, bara det är något bra!
har du många bästa vänner? Nej, har inte många äkta vänner över huvudtaget. Försöker ta vara på dom jag har och få dom att känna sig så älskade som dom förtjänar.
nämn ett problem du har? Att jag måste hitta bra julklappar i år. Och att dom vill operera min fot när jag precis fått ett jobb. Och att jag en man.
nämn något du gör när du är ensam? Sjunger utav helvete, tror att jag är någon whitney houston efterträdare. Dessvärre är icke fallet så.
hur sover du? Rullar in mig i täcket, packar in mina fötter i det så ingen kyla kommer in under det och så gosar jag ihop mig med massa kuddar.
finaste komplimangen du fått? Jag älskar dig är nog det finaste. Eller att jag är en bra tjej. Sånt är kul att höra :)
ger du ofta komplimanger? Ja! Viktigt att folk får höra när dom är extra fina eller bra.
vad skulle du vilja kunna som du inte kan? Teleportera, prata holländska och franska, kunna skriva snyggt.
nästa inköp? Svart nagelack och kanske en solning på det. Sen lite julklappar hit och dit.
bästa film? Fever pitch. Eller inception. Eller the notebook.
musik? Hip hop, electro, house.. Lite allt möjligt
vad är det för märke på din mobil? Ericsson. Fast skulle göra mycket för en blackberry haha!
senaste skoinköpet? Uggs.
senaste middaggsmaten? Pasta med broccoli och ost sås.
senaste väninna du träffade? Karla?
något du gör som är konstigt? Mycket jag gör är konstigt men kommer inte på något särskillt just nu..
Nämn nått folk inte visste om dig. Jag tror inte det finns något folk inte vet om mig som jag kan säga haha. Men gillar att skriva, eller ja jag älskar att skriva och skapa.
hur vill du vara när du är 75år? Vill sitta och snacka skit med mina tant vänner, dricka vin, ropa efter unga killar och snacka skit.
har du någonsin blivit dumpad? Ja? Osäker på hur det slutade sist så kanske vart jag dumpad.
bil du gärna kör? En mini cooper!!! Enda anledningen till att jag vill ta körkort. Eller en aston martin.
vad inspireras du av? Allt. Om man öppnar ögonen så ser man saker i allt.
varför har du en blogg? Ingen aning. Måste få ur mig allt onödigt i mitt lilla huvud så vad är mer passande en än blogg?
vad ska du göra idag? Ingenting! Mår så dåligt sen migränen så ska äta lite och sen ögona bums i sängen igen!
vad ska du göra i morgon? hur ser ditt liv ut om fem år? Imorgon ska jag på magnetröntgen. Om 5 år så bor jag i madrid med en mörk spanjor. Eller i frankrike med en romantisk fransos. ååååh...
vad vill du säga till de som är yngre än du? Kör ditt race bara! Skit i folk runtom dig så kommer du långt.
vad vill du säga till alla de som är äldre än du? Att dom inte ska sluta drömma. Då är dom förlorade


ångest

har haft migrän hela dagen ush finns inget värre! så känner mig lite nedstämd nu när det börjar bli lite bättre. bli klyftpotatis och kycklinglår till middag, hoppas jag får i mig något :( ska ringa bebis snart, vi skulle egentligen ses idag men är som sagt sluuuut! :( snart kommer eric hem med cola till mig i alla fall! wiie.  smakade nyss sharon frukt, herrejävlar vilken socker chock! är värre än att dricka xider typ. haha. hur som helst, smaka det! bättre än godis. ska snart kolla misfits också, och nya vampire. om jag orkar :/ här har ni en fin måndagslåt!


dead

är så himla slut, har jobbat nonstop nu och varje jobbdag känns som en utgång så ni kan ju tänka er! men det är kul och alla är trevliga :) igår flängde jag runt hur mycket som helst och hade ärenden överallt och super stressad men fick ihop allt tillslut innan jag skulle åka till jobbet, var jätte stressigt på jobbet men det var kul och tommy, plöjing, HQ och killarna kom förbi och var jätte trevliga och sa att jag var duktig haha då vart jag lite lugnare. efter jobbet drack vi lite och tog en taxi till solidaritet, var ganska grisigt och vi gick runt och snackade harry potter med alla hahaha. kom hem 7 imorse och vaknade 10 känner mig helt misshandlad men ska snart se arsenal-tottenham såååå nervös!!! vinner vi inte den här matchen så kommer det vara en pina att vara trevlig mot alla ikväll. och sen är det ett tag till innan det är ett NLD igen. hur som, sen är det bara ladda om och dra och jobba igen! jobbar ensam med danijela och daniel idag. men hade mer än gärna legat och käkat chips och kolla på nån dålig film ikväll och bara vilaaaaaaaaa... jobbar söndag, måndag, tisdag också tror jag så då blir det vila på onsdag! idag fyller även en fin tjej år. hoppas hon får en bra födelsedag. grattis.

AA23


jobb jobb jobb!

hela veckan! igår jobbade jag och sen kom oscar dit och följde mig hem, sen idag så var jag i centrum med mamma och handlade lite mys till kvällen, sen iväg och jobba och sen hem igen! väl hemma så hade vi "pierre dagen", som vi alltså skapat istället för fars dag eftersom att moa alltid är borta då. så dom bakade brownies och fixade kyckling med cashewnötter medans jag jobbade och så kollade vi på sverige-tyskland och gav pierre lite presenter. nu kollar jag på portugal-spanien och ska snart lägga mig och iväg och jobba imorgon! förhoppningsvis ska jag träffa kim eller acke på dagen. sen blir det jobb fredag & lördag och kanske söndag,måndag, tisdag! så blir segt med uppdateringar, men ska i alla fall ut på fredag efter jobbet och på lördag är det middag innan jobbet :) puss!

hehehe

Tissues for your issues:

An ugly llama for your ugly drama:


lördag

igår var farmor och farfar här, och vi fikade och pratade politik haha. så kul när alla blir riktigt irriterade. sen kom kyle hit och det blev mer fika! hur som helst, sen var det jobbdags! slutade 1 och då åkte vi till solidaritet och var allmänt dumma i huvudet innan vi drog till burger king hahaha var så himla arg. mötte simon i tcentralen och fick sällskap till solna så drog vi till statoil. var inte hemma förrän halv 6 och det tar så jävligt på kroppen nu för tiden haha. idag har jag fått plåstra om fötterna och ska snart iväg till röda korset och hjälpa till lite, sen blir det iväg till jobbet igen! börjar 5 och tror jag jobbar fram till 1 så glid förbi om ni kan!

längesen


11 november

idag var en jobbig dag. fille skulle fyllt 20.. min lilla fille. har gått 5 år nu, 5 hemska jävla år. allt annat runt om mig förändras och folk förändras så varför kan inte det förändras? varför kan han inte komma tillbaka? varför kan inte dennis komma tillbaka? varför ska livet vara så jävla orättvist.


lights will guide you home


when i look into your eyes you're not even there

när hann du förändras så mycket? jag var inte ens borta länge


gud

image


I admit that I'm a prisoner of your sex appeal

   

onsdag

lussebullar måste nog vara det godaste som finns! idag har vi ätit lite sånt, druckit julmust och kollat på skit på tv :) sen försökte jag mig på en jogging runda men foten tillåter fortfarande inte det. och läkaren skulle ringa tillbaka i fredags men har fortfarande inte ringt.. underbart! ska snart iväg till odenplan och skitsnacka med karrrrrlo sen är det fotboll när jag kommer hem :)


angående zlatan/onyewu bilderna

"runt dem lagkamraterna som försöker stoppa bråket"
i mina ögon ser det väl inte ut som dom anstränger sig alls för att försöka stoppa något? ser mer ut som att någon trillat. men om nu så är fallet, grabben är ju från rosengård, klart han måste få slåss lite. kan inte italienarna hantera lite thug life?

tung kille


en vän

i fredags gick jag av bussen vid samma gamla allén som vi alltid hoppat av vid. sprang över gatan istället för att ta övergångstället för det hade du ju aldrig gjort. gick förbi ica där vi alltid köpte massa redbull och anthon berg chokladen. stod och tittade mot din port länge, man kunde se den precis.. ville egentligen bara springa och plinga på, släppa allt och krama om dig men det går ju givetvis inte. men jag tänkte på dig extra mycket, vet att det var en jobbig helg för er, men jag tände ett ljus för dig och hade din familj i mina tankar


<3


nuffisar!

sinfultragedy:  apriki:(cosmocrat-:dinnerinthedarkroom)    i love the two blinks from ron in the beginning he’s like just give it 7 years. you’ll be in my pants.


Lady Gaga

If I could tell my 19-year-old-self one thing, it would be “Don’t give up bitch, you’ve got a long way to go.


äntligen!

nu har jag fixat min fina blogg! pierre har lärt mig html så lyckades tillslut! så nu kommer jag vilja uppdatera mer :)


cry over cuts and stitches, not sluts and bitches

   

he’s just not that into you

Girls are taught a lot of stuff growing up. If a guy punches you he likes you. Never try to trim your own bangs. And someday you will meet a wonderful guy and get your very own happy ending. Every movie we see, every story we’re told implores us to wait for it, the third act twist, the unexpected declaration of love, the exception to the rule. But sometimes we’re so focused on finding our happy ending we don’t learn how to read the signs. How to tell from the ones who want us and the ones who don’t, the ones who will stay and the ones who will leave. And maybe a happy ending doesn’t include a guy, maybe it’s you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future. Maybe the happy ending is just moving on. Or maybe the happy ending is this, knowing after all the unreturned phone calls, broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment… you never gave up hope.


väntan

Cent fois, sans toi.
J’ai cherché ma route.
Sans foi ni loi.
Seule avec mes doutes.
Je t’attends.
Je t’attends, je t’attends, je t’attends...


bali


RSS 2.0