haze

finns inget finare än att vakna till orden "godmorgon älskling!"
igår var en extremt jobbig kväll. hemskt mycket folk och dålig stämning. men vi klarade det och idag är en ny dag! börjar jobba om två timmar men vill egentligen bara ligga och äta godis och mysa ikväll :( men meeen!

jag kunde inte bry mig mindre

 

ååååh

ååå igår mådde jag dåligt... svinbakis och amba dödade mig kvällen innan, men var bara att ta sig upp och jobba. efter jobbet mötte jag karla på donken och så svängde vi förbi banken, sen drog jag och solade och när jag kom hem däckade jag. suuuuper skönt så nu är jag utvilad :)) ska snart ned till centrum och fixa mitt kort som jag råkade spärra, köpa jeans och sen ringa skatteverket. ush inte kul att vara vuxen ibland! sen blir det jobb:)


what do you want from me

shit vad jag mår dåligt!!!!!


queiqu'un m'a dit

inte så super noggran uppdatering här inte! men igår jobbade jag, fick även min lön, såååååå skönt! men idag har hela nästan gått åt... hemskt det känns men har köpt saker som jag verkligen behöver och lagt till gotland så det är bra :) ska snart iväg till kista och se om dom har min väska som solna inte hade, sen iväg till karla och fixa oss. sen blir det middag på jobbet innan grabbarna kommer så ska vi föra innan dada life! kommer bli feeeeeeeeeeettt:) puss

bloggisar!

idag har jag haft en jävla oturs dag men det löser sig nog... ush haha :( lyckas alltid. hur som, kom nyss hem från en skön solariumtur och ska se på never let me go (som för övrigt är min favoritbok, så jag hoppas filmen är bra!) och äta varma bullar och dricka blåbärssaft! gosigt.
 


never let me go


13:05


såhär bakis är jag idag, men nu blir det jobb! pysss


only good for one thing

igår efter jobbet så hade jag, karla och daniel ett sammarbetsmöte med red bull. det gick as bra!! :) sen vart det thaimat och bio med karla och chrille, vi såg saw 3d riktigt vidrig film, gillar skräckisar men sånna där är är bara äckliga ush.. sen när jag kom hem såg jag på the social network, har trott att det är en skitfilm men den var väldigt bra faktiskt. nu ser jag på 127 hours, ångest film men riktigt värd att se! sen ska jag iväg och äta middag med karla innan jobbet :) puss

09:24

idag är jag sådär löjligt lycklig!!! bästa känslan i hela världen :D nu blir det jobb!


26 januari


undertaker

den här veckan är jag lite ledig så igår gjorde jag absolut ingenting förutom att ligga och kolla på golden globe galan och massa californication avsnitt, super skönt :) idag blir det tacos och träna! wiie:)


harmoni


image


snyggast i världen


we are your friends

hallå i stugan! känns som världens längsta helg, haha. i fredags fick jag sova ut, var super skönt sen kom micke hit och pratade lite :) älskar hans goda råd och roliga berättelser haha, världens bästa morbror :) han satt även och berättade om liverpool-arsenal som han var på för ett par år sen... då vart man lite avis! sen mötte jag karla och så gick vi hem till henne och hon lagade sin kända soppa, finns ingen godare typ haha och så kom hennes mamma hem så åt vi en mysmiddag :) sen vart det panik fix innan jobbet, det gick bra men var helt slut och alla var lite extra otrevliga men ibland blir det så! frida och grabbarna var där också :) sen vart det burger king och så drog vi hem :) i går började kl 18, perfekt till matchen men eftersom att min chef är så bäst så fick jag sitta och se den :D och viiiiilken match, kunde inte förklara hur lycklig jag var och inget kunde beröra mig. äntligen släpper det, äntligen är vi arsenal igen!! hur som, när vi slutade så drack vi lite och chefen skjutsade oss till solidaritet, anto och özgur var där!!! har inte träffat dom på evigheter så det var skitkul! sen träffa vi massa andra också... :)
kom inte i säng förrän vid 6 och ska snart iväg och jobba, hatar mina rutiner så mycket men det funkar så de är väl bra :) veckan blir produktiv, ska träna och dra till studion massa!

trött chey


02:39

åååh vilken lång dag! vaknade halv 6 pigg som en lärka och duschade och åt en mysig frukost i min egna takt, tog en promenad med beyla och sen iväg till jobbet :) men väl på jobbet fick jag någon stress kick fast det inte var särskillt mycket folk, och huvudvärken började stiga igen ush. men bet ihop och fick sluta runt halv 3, käkade lite med karla innan vi tog en promenad i stan och sen tillbaka till jobbet och planerade massa, sen möte och efter det åkte vi till studion och kollade på roliga videor och lyssnade på chrilles nya låt, riktigt fet!!! här kan ni lyssna på den!
http://soundcloud.com/chrismelin/chris-melin-woudah

blow


ben barnes..

image
såg dorian grey. 112 minuter av sexuell frustration...


onsdag

idag har jag inte gjort mycket alls, superskönt!! har pluggat spanska och holländska och sen vart ute på en långpromenad med beyla.. men mår inte bra alls, känner mig helt slut som om någon tar all min energi.. måste börja rensa i mitt liv och fokusera på vad som får mig att må bäst, ska ta tag i träningen helt nu och bara äta nyttigt och gott :) imorgon jobbar jag lunch, var längesen jag jobbade en "vanlig" lunch så hoppas det går bra, efter ett tag utan det så känns det som om man är nybörjare igen haha.. sen är det möte och så tänkte jag ta mig ut och jogga om det inte är allt för halt. idag förlorade arsenal. stackars min familj som får stå ut med det här... men helt ärligt så var det katastrofalt hur dåligt vi spelade. ingen gnista alls. förstår inte varför vi alltid tar förgivet att vi ska vinna matchen bara genom att vara där? när slutade vi kämpa? sååå mycket i mitt huvud och hjärta just nu som bara snurrar runt kring dom här problemen, och vem vi ska köpa och ush... men det blir bra, någonstans blir det bra. och vi skulle ju faktiskt kunna vara lika dåliga som liverpool hehe.


everything that shine aint always gonna be gold


världens längsta helg

tjabba! äntligen är den här helgen över säger jag bara!! i fredags fixade vi aldrig gotland, får göra det i veckan istället. drog hur som helst hem till chrille och karla och så käkade vi och fixade oss innan vi åkte till jobbet, tiden rullade på och när vi slutat så började vi shotta och dricka lite, sen skjutsade chefen oss till solidaritet där det gick helt åt helvete haha, mina äggstockar exploderade, pratade krasslig engelska och fick i mig litervis med sprit under någon timme bara.. sen försvann karla och chrille så jag stannade med dom andra, sen vid 4 rörde jag mig hemåt.. hamnade i bråk på tunnelbanan men några väktare hjälpte mig, sprang därifrån och hann med tunnelbanan mot akalla som jag så fint nog somnade på... vaknade i akalla och var bara att vända tillbaka. väl hemma somnade med en gång, vaknade vid 9 och var så grisbakis man bara kan bli, rörde mig inte ur badrummet förrän det var dags att åka till jobbet, hemskt seg kväll och mådde inge vidare alls och slutade med storbråk. i söndags jobbade jag hela dagen, var inte en kotte där förutom bästa mikail :) hade egentlingen bara velat sova men icke, sen igår jobbade jag också och sen hem till frida och myste och kollade på black swan och my name is khan, as bra filmer!!! värda att se. somnade vid 5 och vaknade i panik av att jag stängde av larmet i sömnen, tog bussen hem och då var det tydligen ingen fara haha. lagade pannkakor med mamma innan vi drog och hämtade emilija och moa, sen en sväng till centrum. hittade ett par BRA vinterskor, så lycklig! nu täänkte jag lägga mig och se någon film och somna, är helt död..

kärlek


all day

idag är andra dagen i rad som jag har migrän.. kroppen orkar snart inte mer! hur osm helst, igår blev det middag med amanda och karla :) så var erik, joakim och hans tjej med! jätte trevligt, sen kom katta, vickan, emelie och dom och så började vi dricka lite, vi vart ett stort gäng tillslut men fick för oss att svänga förbi vårt älskade ego eftersom att andré skulle stå i baren idag! haha allt därifrån gick åt helvete, förstår inte varför man utsätter sin kropp för så mycket sprit egentligen. tanken var ju att vi skulle på adrian lux, eller ja det var väl den enda anledningen till att jag gick ut (och att jag skulle få träffa min snygging...) men så vart det ju inte! typiskt. eller ja, helt ärligt har jag fet ångest att vi missade det. ville så jävla gärna gå.. men men. vaknade med bakis och ångest imorse men var bara att dra sig upp till jobbet, vi hade ca 5 gäster under dagen, var såååå segt. sen kom karla och bytte av mig så stannade jag en stund innan jag shoppade lite på åhlens och sen hem. väl hemma fick jag migrän och har legat däckad tills nu, och även fast jag fortfarande är helt slut så lär det inte gå särskillt bra att somna om :( imorgon ska vi boka gotland, sola och sen jobb. kanske svänger förbi solidaritet och hejar på sebbe också :) 

migrän kan dra åt helvete


lite blandat

hej bloggen och alla ni som läser! vissa dagar skjuter min besöksstatistik iväg rejält och andra inte alls, men oavsett så är ni lite dåliga på att kommentera! endast min fina kusin som gör det, hon som har det sådär tooook bra i thailand just nu! så om ni vill veta något, berätta något hemligt eller bara säga hej så shoot! nyår var hemskt, därför vill jag inte skriva någonting om det till respekt för william. lördagen låg jag bara i sängen, såå skönt. söndagen vart det jobb hela dagen, segare än segast kan jag ju erkänna.. sen i går jobbade jag till 10, amanda kom förbi och drack te och snackade lite skit :D sen åkte jag hem till frida och käkade nudlar och såg på rec 1&2 med henne och leyla, såg lite av step up 3 också men leyla och jag fick universums skrattattack hahaha. idag var en deppig dag, eller rättare sagt hela veckan har vart otroligt deppig. världen är så orrätvis, hatar döden. hatar dumma sjukdommar och dumma olyckor. önskar jag kunde göra något eller gå tillbaka i tiden. saknar dennis så det gör riktigt ont.. men livet går vidare :( imorgon ska jag och karla sola, sen blir det middag med amanda :) och efter det adrian lux!! kommer bli så kul :) sen jobbar jag resten utav veckan.


måste ba säga...

AMANDAAAA ÄR HEMMA!!! idag ska vi snacka så mycket skit och vi ska få höra så mycket om franska killar och wiiiiiiiiiiiie så glad mysis!!

develop


down goes another one


tiffany's

You know what's wrong with you, Miss Whoever-you-are? You're chicken, you've got no guts. You're afraid to stick out your chin and say, "Okay, life's a fact, people do fall in love, people do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness." You call yourself a free spirit, a "wild thing," and you're terrified somebody's gonna stick you in a cage. Well baby, you're already in that cage.


drake


RSS 2.0