swagga so hood


god bless us all

i tisdags när jag slutade så väntade frida på mig och så promenerade vi från odenplan till solna :) iskallt och vi var inte hemma hos frida förrän kvar över 3 hahaha. vi vaknade vid 12, jätte skönt och så fixade käk och kollade på i taket lyser stjärnorna, världens sorgligaste film typ :( sen åkte frida till jobbet och jag mötte sarah, så fikade vi på davids jobb innan vi gick mot tatueringsstudion :) gick fram till bodymodification avdelningen och frågade om mitt öra och haha han fick panik och erbjöd sig att fixa det, så nu har jag en jävla piratring i örat, så jäkla fult men ska tydligen vara bättre.... medans sarah tatuerade sig så fick jag se på när han bytte en dermal anchor på en tjej, ganska äckligt men så jävla coolt, vill ocksåååå! hur som, sen var det min tur! gjorde bra ont men det var det värt :) sen iväg till jobbet och slet på, såg matchen mot wigan åt helvete vad irreterande det är med självmål. trodde jag skulle hoppa från en bro.. men var bara att jobba på och försöka hålla humöret uppe, och som sockret på kakan så hade ingen av oss nycklar så vi fick sitta kvar i någon timme och vänta in kadir. sen gick jag och mimmi förbi 7eleven och käkade och tog bussen hem! var helt död imorse men tog en långis med beyla och snart ska jag ned till åhlens och köpa helosan.. laddar upp en bild på tatueringen när skorporna är borta :)


one word


komplikationer

nu kanske det inte syns så mycket på bilden men mitt öra har blivit infekterat! sååååå tröttsamt så jag kanske måste ta ur örhänget... men får se! det värsta är att det kanske hindrar mig från att tatuera mig imorgon.. vill inte ha ärrbildningar eller bli dödssjuk :( bläää på allt dumma kropp och dumma piercing


good old arsenal


standard procedure

hej bloggeeeeeääääääääääään! i lördags var det riktigt segt att jobba, sjuuuukt mycket folk men vi lyckades fixa det i alla fall :) fick stänga och sen direkt till nype men alla hade blivit utslängda när jag kom in så stannade ett tag med erik, mange och emil och sen mötte jag dom andra på donken innan vi drog hem till salle! riktigt seg efterkaka men det var mysigt, sen gick jag och tommy hem var så hemskt kallt så tog en taxi från råsunda sen helt underbart. var inte hemma förrän halv 7 och sen skulle jag upp 10, kan ju säga att jag var så slut man bara kan bli men pallrade mig upp och åkte till jobbet och öppnade, sen kom danne och så var det en seg söndag :) danijela kom vid 5 och då rullade allting på as skönt! idag har jag vart i kista med moa och shoppat lite och så såg vi på harry potter! sen vart det olearys med oskar, var jätte trevligt och gott :) kom hem och kollade matchen, arsenal vann!!! helt seriöst vid 3-0 målet så GRÄT jag av lycka. inget i världen slår känslan när ens lag vinner. inget. så nu är jag som en ny människa :D


russelbrand/katyperry


juletider

älskar verkligen julen, möjligtvis inte julmaten (förutom glöggen och all saffran! mums) men den här julen var helt perfekt. underbart väder, mycket folk och massa mys! igår åt vi frukost tillsammans innan jag och eric gick ned till centrum och letade efter lite saker att ha på oss till kvällen, fick även med oss fallout 3 haha men hur som, väl hemma fixade vi oss alla massa och jag lockade moas hår, hon blev jätte fin :) sen gick vi över till familjen jaksic och var där hela kvällen :) åt massa julmat och drack olika glöggar och cider och såg på harry potter och åt gröt :) jätte mysigt men vart sååå trött efter middagen haha! kom hem vid 11 och såg på mannen i järnmasken(?) och slockande! jätte skönt :) åt en god jultoast som mitt ex jesper lärde mig för någon jul sen, riktigt gott med varm choklad till! nu sitter jag och lyssnar på cudi innan jag snart ska iväg och jobba, sen ska vi fira leyla som fyller 19 idag :)

iron


abri

tjeeenis, igår jobbade jag som sagt! slutade ett och drog iväg med grabbarna en stund men slutade med att jag tog en taxi hem, seriöst det bästa valet jag gjort det här året hahaa! vaknade imorse hur snurrig som helst men drog mig till jobbet och jobbade en lugn lunch, sen iväg till solna och mötte leyla och frida och så köpte jag sista minuten julklappar haha. idag har vi haft massa gäster på julmiddag eftersom vi ska fira med familjen jaksic imorgon, är mätt som en oplätt och har fått massa fina saker! såå nöjd :) snart kommer gisse hit och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på vicky cristina barcelona innan jag somnar, ska bli såå skönt :)

firework


hola!

cha chaaa, igår var en effektiv dag! frostade av frysen, flyttade iväg den och sen var vi på klänningjakt i stan! stackars eric som fick dras med i affär till affär haha.. hittade lite julklappar också :) kom inte hem förrän vid 8 då gick jag och solade och sen hem till frida där leyla och sarah var, så käkade vi ben&jerrys och kollade på "dumma mig" haha såååå gullig, "ITS SO FLUFFY!!!!" hahahaha!! bästa filmen. sen låg vi och planerade massa och skrattade tills vi typ grät självklart fick jag värsta tills på lördag! kom inte i säng förrän vid 5 och gick upp halv 9 imorse, då följde frida med mig hem och så gick vi ut med beyla tills frida skulle jobba :) sen har morgonen spenderats med att slå in julklappar med syskonen, snart ska jag duscha sen luncha med frida innan jag ska iväg till slussen och fixa det sista, sen fika med R och sen iväg till maxi och storhandla och sen baka och sen jobba... åååååh så lite tid! men det går nog ihop :)


dont stop us now


better begin

tjenixen! idag har jag fått sova ut, gick inte upp förrän 11 såååå skönt :) sen kom eric hem och så gick jag, eric och mamma ned till centrum :) eric klippte sig så jag passade på att ta hål i örat, gjorde inte alls ont faktiskt men nu börjar det kännas lite haha. får dock inte vara i klor på 6 veckor :( så får se hur jag löser träningen, får köra på en snygg badmössa... haha. hur som, vi gick runt i centrum i flera timmer och köpa lite julklappar, så nu är det mesta klart bara ivana och teten kvar :) och så får jag köpa mammas och pierres imorgon! så skönt att få det gjort men känns lite stressigt för imorgon är sista dagen jag kan köpa något, sen jobbar jag nonstop...
men nu blir det käk, sen ska jag bara ta det lugnt och njuta av min lediga dag :)

impuls grej


hallelåja

nu är jag hemma från jobbet.. såååå trött, jobbade själv eftersom khadir har brutit armen och arif inte kan prata svenska eller engelska. tog mycket på energin ush men nu är jag hemma och imorgon är det en ny dag :) då måste jag köpa julklappar!!

godmorgon säger vi!


afrojack - replica

avskyr egentligen allt med afrojack.. men när sebbe spelade den här igår på solli så var det så jävla fett!


killing for love


left to forget

hej bloggiseeen! igår fick jag jobba över, var en såndär dag när allt gick åt helvete och min feber var skyhög men jag och mimmi lyckades ta oss igenom dagen! sen kom karla och så åkte vi och handlade och sen hem till henne och chrille, så vart det käk och så kollade vi på hulken, take one och myste :) idag vaknade jag 8 fast jag inte börjar jobba förrän 20.00 lagom kul när jag verkligen hade behövt sova ut och bli frisk... men men, ska snart duscha och sen iväg och träffa karla, sen blir det middag och jobb. och en utgång på det... får se hur min nedbrutna kropp klarar det, får knarka ipren och leva på strepsil idag igen! CL lottning idag också. arsenal får möta barca. finns inget lag jag hatar mer än barca, blir tokig. ush. sen ställs två av mina lag mot varandra, real madrid-lyon. blir inte så kul med andra ord!


waddaaapp

idag slet jag på jobbet, sen satt vi kvar i några timmar och käkade och snicksnackade haha. sen hem och tog en lång dusch och bums i säng! har åkt på en jävla förkylning nu... hur som, jobb imorgon och sen träna! peace

heeeej bloggääään

igår jobbade jag som sagt, sen vart det käk och fotboll med chefen, vinne och oscar! fotbollen gick käpprät åt helvete och mitt älskade arsenal fick ta mycket skit av mig inatt, ush... men hur som, sen var jag påväg hem men bestämde mig för att ta en promenad med frida så vi gick runt i duvbo och blev förföljda av en ful katt haha! vi gjorde allt för att få bort den men inget funkade förrän en annan katt började följa efter oss. orkade inte gå hem så sov hos frida, sen imorse var det bara upp med tuppen och iväg och mötte mamma och så käkade vi thaimat och har köpt lite julklappar :) och nu är jag hemma och andas lite, ska strax iväg och äta. sen blir det träna och studion med karliiiisss :)

old school


tjulu

i lördags jobbade jag! var riktigt segt och inte mycket folk alls, men jobbade med mimmi och hon är så trevlig så de gick bra:) när jag slutade hade vi sällskap till sumpan, sen mötte HQ mig och vi drog hem till honom där det var lite folk så det var trevligt :) kom hem runt 5 och var helt iskall, sov riktigt dåligt men på söndag morgon var det bara kliva upp och kolla lite idol innan jag var tvungen att åka till jobbet! aldrig vart med om så lite folk men det var faktiskt mysigt. ska snart duscha och sen iväg och boka tandläkartid, har lyckats göra något knas med en av tänderna så måste fixa det innan nyår haha. sen ska jag förbi några tatuerare och kolla deras jultider och om jag kan boka, hade vart underbart att få det gjort nu! sen blir det jobb :) karla byter av mig vid 7 och då blir det fotboll, är så vansinnigt nervös. spurs-chelsea spelade oavgjort igår så nu måste vi verkligen vinna annars vet jag inte vad jag tar mig till.. ush!


hjärta


jag vägrar att inse, du sviker mig alltid


natten är lång

hallå där! sen jag sist skrev så har jag tränat vattenaerobis för första gången med frida, hennes mamma och sarah. var typ as roligt och fan vad skönt det var efteråt, dock inget större fan utav kloret men det löser sig. sen drog vi hem till frida och käkade och sen kom sarah och vi drack vin och spelade plumms och chicago, gick inge vidare på plumms men vann på chicago i alla fall ;) hur fult ser inte chicago ut egentligen? stavningen alltså. sen bara fel ut. hur som, vi satt uppe till 6 och nördade simpsons innan vi däckade haha, sen dagen efter hjälpte jag henne att städa vi började vid 2 och 6 så var vi klara och kunde börja med maten, helt sjukt haha men kände mig duktig i alla fall. idag har jag vart barnvakt och kollat snövit och käkat lussebullar, älskar verkligen lussebullar så himla mycket, finns inget godare!! meeen hur som, sen en snabb dusch innan jag åkte iväg till jobbet. var en lugn dag vilket var ganska skönt för jag har haft super ont i min fot den här veckan.. kom hem för ett tag sen och nu käkar jag, oväntat nog,en lussebulle! jay vann tydligen idol, helt rätt även fast jag anser att daniel borde vunnit allt (a) imorgon ska jag på middag hos farmor och sen jobba :) har fått kläm på hur man mobilbloggar nu så kanske slänger iväg något kul inlägg när jag är där :) fast helst av allt hade jag bara velat ligga under täcket och ha star wars marathon med någon mysig kille, men icke! får önska mig det i julklapp antar jag, hehehe! sooooo long suckers! pööss


så jävla fet!

The xx – You’ve Got The Love (Theophilus London Remix) by Hypetrak

lust


that thing you do

hej bloggen! idag var jenny och rocke här, och så var  det besiktning av balkongen. åkte sen drog jag till kista med eric och moa och fixade lite julklappar :) mår så mycket bättre idag :D svullnaden i halsen har lagt sig lite så imorgon ska jag luncha med karlis och sen strosa runt lite i affärer och sen iväg till frida och städa+julpynta, sen blir det käk och vin med nån film! sarah kanske är med också :) så skönt att bara chilla, i helgen blir det jobb igen så får passa på att ta vara på min lediga tid, senaste tiden har jag vart så slapp och bara försökt ta igen med massa serier och kört ut mig helt på helgerna så har vart några kaoskvällar, men nu ska jag dela upp allt så blir det nog bättre :) och snart blir det tatueringsdags!! äntligen @:)

my mojo so dopeeeeee


sjukis

ush jag mår så himla dåligt! har åkt på någon vintergrej från emilija och mamma..
i lördags började jag jobba 8, var helt vimsig och mådde inge bra alls men jobbade på till 11, jag och karla fick sluta tidigare så vi stannade och drack lite innan vi gick vidare till ego för att säga hejdå till linnea och sandra! men drog hem rätt så tidigt med tanke på hur jag mådde, men karla var utelåst hahaha så vi chillade i fridhemsplan lite med en surfare innan vi skiljdes åt.
igår så hade jag skyhög feber men var alldeles för varm för att ligga i sängen och ta det lugnt så gick ut i parken med emmi och så bakade vi pepparkakshus och kollade på skönheten och odjuret :) var jätte mysigt men idag så känner jag att det kanske inte var en bra ide. skulle egentligen iväg till kista men icke, ska istället göra det imorgon och bara ta det lugnt idag och bli friskare :)
feeeta

tjenixen!

i onsdags åkte jag iväg på kryssning! delade hytt med adam och bubba haha hade as kul men sov två timmar :( så hela torsdagen var as seeeg men det var kul:) blev dock överkörd av en tvättvagn har så jäkla ont i min arm nu haha aja. däckade halv 9 igår och imorse var det bara pallra sig till jobbet, jobbade till två så nu är jag hemma men ska snart duscha sen iväg och käka med karla innan jobbet igen :) sen blir det nog uuuuuut! :) pyss!


RSS 2.0