another day another... drama?

igår hamnade jag på jobbet en sväng med karla, julia, frida och lite grabbar innan vi svängde till berns. pinsamt hur jäääävla borta jag var. men fuck vad kul jag hade. hehe
här är lite fina låtar

akeeey

jag SKA bli bra på det här. fingers crossed! men har liksom ingen dator för tillfället och finns ingen bra blogg app så det är inte alltid så enkelt.
men ja, vad gör jag för roligt i livet då? inte ett smack. jobb, jobb, jobb... får gå ut efter jobbet om jag ska ha något liv och det brukar inte resultera i något bra, som igår. spontan utgång till laughing duck som slutade med tjaffs på max i mer än en timme hahaha. sen hem och dööööö i sängen. hatar ju faktiskt öl. ush.
men jaja whattahekk, cash is king och endå känns det som jag är universums fattigaste. men massa kul som händer nu, tiden går snabbt och snart sommar, och främst GOTLAND! h3h3
nu ska jag lyssna på lite oasis, dricka upp mitt ljumna kaffe och sen kila ned till centrum med eric och leta student kostym till han.
tänk att han blivit man så fort.
eller nä. heh

all in


patron


We only part to meet again someday

vila i frid mina vänner

luca


update

den här bloggen är ju rätt död just nu, men jag jobbar faktiskt hela tiden och när jag väl är ledig så har jag nada tid över. men det kommer :)

eeehaaa

image


RSS 2.0