my biggest mistake

i watch your life play out in pictures from afar...


Thursday

Halloooj!
Igår var jag på möte, gick helt okej... Sen åt jag lunch med en vän och sen mötte jag frida:) vi gick runt i centrum lite innan vi gick upp till mig och kollade på bröllopsfotografen. Bra film, min pluttinutti stasse var med:) hihi. Sen efter att vi käkat kom karla hit :) hjälpte henne att plugga och sen drog vi en spontan utgång, alla var superglada ute:).

Nu sitter jag här, skulle egetnligen till läkaren i morse, igen, men mådde sååå dåligt att jag inte ens kunde röra mig. Men nu är det bättre och jag ska snart möta mamma och åka och handla lite.

Varför får folk med barnvagn åka buss gratis? Någon som vet?




I miss you, love

Night

Hej igen!
Hemma nu och filmen var gryyyyyyym!! Såg shutter island och den var riktigt bra, tragisk och mindfucked som jessica säger;) värd att se på bio hur som helst!
Ska alldeles strax gå och lägga mig, vilket jag egentligen borde gjort för längesedan sen men ska bara dricka upp min goji smoothie :) . Imorgon är en lång dag... Bluuuääääw. Ska träffa fridis imorgon! poss


Are you willing to risk it all?

Haallåå!
Har ingenting att skiva om mitt ointressanta liv just nu när jag inte får göra annat än att besöka läkare.
Var hos läkaren igår och idag och ska dit på torsdag igen..
Idag har jag i alla fall gått mysiga promenader för att hålla igång, och ikväll ska jag på bio med petter, rasmus och jessica:)


du gav upp

Du som tog mitt hjärta, ge tillbaks det helt och rent
Nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade, älskade du

Wild


Blandat


karla sjunger;)

gammel HAHA!!!

karla påväg hem


Go ahead and jump

Har vart helt kass på att blogga, men händer så jäkla mycket i mitt liv just nu... men ska försöka bli bättre :)
I veckan har jag inte gjort ett smack förutom att vara hos läkaren. Är hos läkaren 3 gånger i veckan. Är så jäkla trött på det här, vill bara ge upp. Orkar inte att de går en dag till med provtagningar och falska förhoppningar. Är utmattad och trött på det här, vill må bra igen. Vill kunna göra saker, vill jobba igen...
Men jag ska inte trötta ur er med mina trötta tankar haha :)
Den här helgen har vart underbar, precis vad jag behövt. I fredags firade vi knutte med grabbarna, mina små puttinuttisar åh vad jag älskar dom hahaha :) gammel och tobbe var piggast;) plus karla då hahaha.
Men hur som, drog hem till karla då det behövdes haha.. lägger upp videobevis sen!

Lördagen låg jag och karla i sängen och bara snicksnackade om allt och inget, drog mig hem och fixade massa här sen kom karla hit och så åt vi och kollade på melodifestivalen. Skandal att varken alcazar eller elin lanto inte gick vidare..
Sen drog vi till ego och så kom johan och gänget dit :) var jätte kul. Sen drog vi till white där mangeee var :) kvällen där gick åt att prata fotboll haha! Oklar kväll hur som helst...

Men det var en hård helg, speciellt nu när mina värden är så låga så idag har jag knappt kunnat gå och bara skakat. Men är lite bättre nu och just nu sitter jag och kolla på big bang theory och äter thaimat:) skulle egentligen till farmor idag men william halkade och slog i huvudet så blev problem med hans shunt :( så de fick åka in till sjukhuset :( så jobbigt! :( hoppas det inte är några allvarliga problem..

Här är lite bilder ifrån igår i alla fall.


crawl back into love

Hej bloggen!
Idag är jag lite ledsen så har inte gjort så mycket faktiskt, vart ute och gått och tänkt massa men kom ingen vart med tankarna så vände och gick hem tillslut haha...
Ska snart laga pannkakor till hela familjen och sen kommer karla hit och ska plugga lite.
Ska även lära mig beatboxa på allvar nu så börjar ikväll.
De var väl allt jag har att skriva just nu, hanna jag skriver till dig lite senare idag!

RSS 2.0